Фан Клуб: Реал Мадрид

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.112
Заврши ја пријателските, од следната недела почнува лигата и се почнува сериозно. Според ова што гледав од предсезонските натпревари, мислам дека тимот е стварно спремен и владее многу добра хемија. Да се продаваат играчи нема потреба, зашто тоа што требаше да се продаде се продаде. Единствено може да се земе Модрич, ма да мислам дека ова и не е до толку потребно. Следна недела со Валенсија, се надевам на добар старт и да се почне сезонава со победа.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
каљехон ѕвер беше на подготовкиве исто така голем напредок кај варан и ди марија(спрема тоа што беше после повредата) (y)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Моу нека се еба со неговата замисла да го понижува Сахин како лев бек..бидејќи тоа е понижување...златен играч имаме он ми пушта ЛАС И ГРАНЕРО ВО СРЕДИНА...ццццц:facepalm::facepalm::facepalm:
не го гонел Сахин,тоа е бетер од гонење бре...неспособни личности да играт на средината,а тој лев бек...ццццц
а и знам дека не сум само јас изреволтиран фан за таквата одлука,и дека многу почнуват да сумњат во неговите ,,СПЕЦИЈАЛНИ,, способности.поздрав!
--- надополнето: 11 август 2012 во 22:00 ---

а за играње не го бива а? подобри се Лас и Гранеро како мидфилдери? оооххх земјо земјо каков ли народ те гази да знаеш...:facepalm:
Ej, немој Гранеро да го нарекуваш неспособен. За Лас би ти простил, ама за боемот-НЕ! :)
Трансфери летово:

ElNinho oд Реал(М) во Напредок
Di Magia oд Реал(М) во Хоризонт(Т)
La qunta од Реал(М) во Брегалница2008
The S-Man од Реал(М) во ФК Баби
RMCF_Vide од Реал(М) во 11.Октомври
Vamos Real од Реал(М) во Тиквеш
Чоста од Реал(М) во Локомотива
Шурикен од Реал(М) во Локомотива
Македоникус од Реал(М) во Еуромилк
ТетексФан од Реал(М) се врати во матичниот Тетекс
Аiwa од Реал(М) во Гостивар
Riken од Реал(М) во Скопје
Аlex The Great од Реал(М) во Тиквеш
Еl bohemio од Реал(М) во Победа-ЈУНИОР
Ob1 од Реал(М) во Пелистер
Бокица од Реал(М) во Работнички
Божино од Реал(М) во Металург
Apidrone од Реал(М) во Вардар

Едино останува да се види Мoni<3Real каде ќе замине зш ни трага ни глас нема од неа.

Да убијам досада.:pos::facepalm:
Kakва победа, кои јуниори. Шпекулации. Еве да е јасно, одам во Пелистер, каде ќе ја завршам кариерата ...
Во Реал поминав прекрасни мигови, со неверојатни професионалци, кои ги научив да бидат уште подобри од тоа што се, им пожелувам многу успеси и се надевам дека нема да се сретнеме како противници во ЛШ, бидејќи не сакам да ги растажувам досегашните соиграчи ...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
хахаа на франција бе .. баш паметам даде добар гол тогаш вториот за франција и имаше прекрасна асистенција при првиот гол :)
Иначе со Кувајт играше реал тогаш :)
Од кај го најдов и ја Казахстан:eek:
Ова дрогиве памет ми земале:D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ќе се замараме со стримови оваа сезона,гледам имаше реклама на СпортКлубПрајм ќе не даваат првата со Валенсија веројатно така ќе биде и со другите утакмици,а како што се брзи кај нас операториве Прајм ќе биде донесен во МК отприлика во Ноември:гомце::facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ќе се замараме со стримови оваа сезона,гледам имаше реклама на СпортКлубПрајм ќе не даваат првата со Валенсија веројатно така ќе биде и со другите утакмици,а како што се брзи кај нас операториве Прајм ќе биде донесен во МК отприлика во Ноември:гомце::facepalm:
Шо да се замараш со стримови .. спушти си сопкаст и се што ти треба е да имаш добар интернет .. стримовите на него како на тв се гледаат али земаат повеќе нет ..секој ден гледам утакмици и пак на крај 100гб ги правам во месецот и што спуштам игри филмови .. сега не ми се забележува ништо на 300гб кога имав 30гб го трошев за 6-7 дена .

A

apidrone

Гостин
Па сопкастот не ли користи стримови :) Ипак едно е да седнеш на фотеља/кауч пред тв, друго е да се кичмиш на компјутер. Да, знам дека можат да се спојат, ама не е изводливо.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па сопкастот не ли користи стримови :) Ипак едно е да седнеш на фотеља/кауч пред тв, друго е да се кичмиш на компјутер. Да, знам дека можат да се спојат, ама не е изводливо.
Па мислам дека Алсат ги имаат секоја година за Шпанска лига правата ?? може и годинава да ги зеле ? До сега што гледав таму ги разбирам и коментаторите што зборуваат некои зборови :):pos:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
купи си лап топ бе :свиркам:
--- надополнето: 12 август 2012 во 14:10 ---
кај мене е уклучен прајмов инаку уште денот кога објавија дека е низ цела екс Ју тоа ти е кабловска за 300 денари и ХБО и спорт клуб :icon_mrgr:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па дај бе да им пишемо свите по еден меил на maxtv да ја пуштат Прајм, може ќе не послушаат :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
се радувавме кога СпортКлуб ги зеде правата,сега изгледа ќе ги пцуеме цела година..какви такви Алфа,со реклами или не,барем на Тв гледавме,а сега 90% ќе се на стримови...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не сум во тек, бев на заслужен одмор. Примера ќе ја даваат на Прајм, затоа пцуете? :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom