- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
една борусија д. им ја еба мамата на баерн веќе со ред,и тоа со по 5 гола,а тие умрените ни ги умрсија сметките за 10тата
Далеко од тоа дека се умрени. Имаат многу јака средина и играат игра со посед, односно многу лесно ја одземаат топката од противникот, и притоа крилата им се многу пробивни каде се одвиваат повеќе од нападите. Лани единствено нешто што ги поеба беше немањето замена за Гомез. Да беше некој подобар техничар од него во најмала рака ќе извадеа нерешено на Бернабе, бевме прилично среќни во второ полувреме. Истото се дешава и за со Дортмунд, Гомез ги кочеше многу.една борусија д. им ја еба мамата на баерн веќе со ред,и тоа со по 5 гола,а тие умрените ни ги умрсија сметките за 10тата
Добро сето то....ама дали само јас мислам дека Сахин е подобро(вака од груба скица,ко тип на играч....Мурињо то нормално појке од мене го знајт ) решение на местото до Чаби,него ли Мордич ?Него, каталонциве од „Педерски Спорт“ шпекулираат дека Чаби нема да го продолжи договорот, т.е. одбил продолжување.
Е сеа иако е од нивна страна ова и знаеме колку е за верување јас мислам дека у ова има вистина.
Оти !? Оти баш Алонсо е третиот чиј договор истекува набргу. Ласс и Гранеро имаат до 2013, Алонсо до 2014та. Сите што имаа до 2014 договори ги продолжија, очекував и Алонсо да се најде у пакетот со Арбелоа и Албиол али го немаше.
Тука се поклапа и она што ви го зборев за Модриќ, дека он се доведува како долгорочна замена за Алонсо. Генералов веќе ја гази 30ката и догодина нема шанси да издржи со темпо ко изминативе три сезони, да игра на 99% од натпреварите. Мислам дека и затоа сезонава се напиња да се донесе Модриќ и полека да се вклопи во тимот.
Пак ќе пишам, ова е само шпекулација од Sport, но според мене има и дел вистина во сето ова, т.е. не е од оние тотално утнати шпекулации.
Manuel Manolo Sanchis - тој е синот и играше во легендарниот тандем со Hierro, на овој многу добро се секјавам пошто го пратам Реал етен од пооданма. Го дигна трофејот против Јуве и против Валенсија во ЛШ.Дечки абе кој фудбалери татко и син играле за Реал?