Никаде нема спомнато дека го мразам Хиго, јас ниту еден играч не мразам од Реал само може да ме нервира и да ми смета нешто кај него. Хиго е добар напаѓач ама Бенз има поголеми квалитети од него, иако Бенз не игра страшен фудбал, мене ми докажа доволно со Барса во купот колку знае да вреди за тимот. Ми е гајле што нема да им пукне на Хихон 5 гола, јас тоа што го очекувам и кај сакам да го видам да игра профи за тимот е во јаките мечеви со јаките противници, додека на Хиго не му иде баш нештп добро со јаки тимови. Дали дека со јаките одбраната е поспремна па неможе со долга пуштена топка кон него да си го избутка играчот како на сони да продолжи право да трча ко пушка и да ја шутне. Бензема сеуште не покажа некоја одлична партија да ми го направи меракот со дриблинзи, кичми итн иако својата работа си ја врши добро која не е атрактивна.
Само знам дека е очигледно дека голем миленик е тука Хиго и во ред си е тоа, ама кога ќе изиграш добра партија и да не те пофалат тоа повеќе ми доаѓа како ( сакам Хиго да е прв овој гадов неможам да го гледам, теле вака така)...абе ајде смешки