Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако сака Игуаин вистински да се докаже, еве добра шанса.

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Денес очекувам добар фудбал од Реал Мадрид и составот од Мурињо првин да гледаме денес што ке се случи па утре ќе пишиме уште повеќе НАПРЕД ХАЛА МАДРИД

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Mourinho: What rivalry can be between a European champion and a coach who will play their third match of Champions?:tv:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.767
Поени од реакции
30.621
Идеме на победа денес...како и секогаш.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Kasiljas: Ronaldinjo nije ono što je bio

R10 će sa Milanom odmeriti snage sa "kraljevskim" klubom u okviru trećeg kola Lige šampiona.

"On više nije isti igrač koji je nastupao za Barselonu. Imao je posebnu auru, tada je bio na vrhuncu karijere i svi su ga se bojali, uključujući i mene. Ipak, sigurno je da Ronaldinju neće nedostajati motivacije, jer uvek je tako kad vam je protivnik sa druge strane Real", rekao je Kasiljas.

Mnogi ljubitelji fudbala i dalje pamte pobedu Barselone od 3:0 u "El Klasiku", a nakon drugog gola Ronaldinja, ceo Santjago Bernabeu je ustao i dao mu stajaće ovacije.

--- надополнето ---

Predsedatelot na Palermo bara 60m dokolku saka nekoj da go kupi Pastore(noviot Riquelme):tv:

--- надополнето ---

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Da se nadevame deka dobro ke ja vrsat svojata zadaca defanivcite, so sto ke pazat najveke na Ibra i Pato, za drugive mi e manje vise. Pato vleguva vo dobra forma, a i ovoj Ibra e masina u pi*ku mat*r. Vecer ke vidime do kaj ni e spremen timot , znaci sredina, napad i odbrana, so toa sto ke postignat golovi, a Pepe i Carvalho odlicno ke ja vrsat zadacata pozadi so cuvanje na Ibra i Pato:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Јас мислам дека те знам од негде Бати, :pos2:.Ама веќе кажав ние сме екипа за гледање 4 луѓе а гледам нема место веќе така да друг пат.
e од кај ме знаеш бе?
ццц... почнувам да се нервирам од тоа јас те знам, а јас луѓето прв пат ги гледам...
бај д веј допишувајте се еден под еден кој иде:
1 батистута
2......
3....

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
e од кај ме знаеш бе?
ццц... почнувам да се нервирам од тоа јас те знам, а јас луѓето прв пат ги гледам...
бај д веј допишувајте се еден под еден кој иде:
1 батистута
2......
3....
не се нервирај Игоре нема зошто..А и не си ме видел така да може и ти ме знаеш :pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Незнам што ке му е на овој тим Руни, само на менаџер ке ги ставиш да игра заедно со Игуаин, Озил, Роналдо и Ди Марија или некој трет ...
Нит Игуаин нит Руни не се за да играат повлечено односно да играат и одбрана и напад со оглед на фактот што сега Мур е тренер и освен од главниот напаѓач, све друго мора да помага во одбраната.
Ваква натрупаност на квалитет само може да му наштети на тимот, моменталниве први 11 се перфектни, ок, може у одбрана фали некое штелување на бековските позиции ( левата ) али во средината и нападот не.
Башка, и Кака е сеуште дел од екипава.

M

Mario Gómez

Гостин
Интересен натпревар, и морам да признам дека годинава имате симпатичен тим за разлика од други години и вечер сум за вас оти играте против Билан, и ќе пратам Месут како ќе кршит кичми на Гатузо, Амброзини и други пензионерчиња.

4:0 за вас. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom