Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај потсетете го лани какви трауми имаше од Мурињо. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!

Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.

Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.

Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???

Значи на што да фаќаш кусури стварно не ми е јасно !
Марли срц, за се си у право, ја на пример никогаш не би рекол дека Реал ќе издвојува сигурна победа, и тоа баш против Милан. Ме мрзи сеа, иначе ќе барав постови од лани, ова не е ништо, сега еден до двајца пишаа нешто такво, демек ќе ве растуриме, лани беше јакото сите попалени, па на крај се деси тоа што се деси.

Бај д веј, фанови на Реал и сите што сте уверени во сигурна победа на Реал само затоа што го имаме Мурињо на клупа, спуштете се малку на земја. Лани викавме дека имаме многу подобри играчи од оние на Милан пензионерите, и затоа бевме уверени во победа, годинава викаме дека го имаме Мурињо, и затоа пак уверени во победа, ама немој да ви се деси обратното, како и минатата година.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
НЕКА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ.УТРЕ РЕАЛ ЌЕ ЈА ПОКАЖЕ ВЕЛИЧИНАТА.ИМА ДА ГИ ЕБЕМЕ ЦИГАНИВЕ.ОЛЕ ОЛЕ!!!Манга оптимизам мора да владее.А за тоа дека нема да биде лесно си го знаеме ние,немора да испаднеме пред нив дека се плашиме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Utre pocnuva nova pesna, nov Real Madrid, novi golemi pobedi kako i tituli. Sada ide Real Madrid za dugo godina u bolji zivot:tv:
Ок невикам не, можеби!

Дај боже да почне али од нареден викенд.

Само зборот ми беше дека претерувате малце со чукањето у груди , а неосновано ! Разбираш ??

едит: Сте имале и нормален фан :) (шала)

@ Serhio_Retardos

Нема смисла да те игнорирам !

Пошо глеам ставаш слики без текст, може имаш проблеми со разбирање на странски јазици, колку некултурно од мене што ставам такви слики !

На сликата пишува Дека Интернетот не те прави глупав, но прави другите да гледаат колку си глупав !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ок невикам не, можеби!

Само зборот ми беше дека претерувате малце со чукањето у груди , а неосновано ! Разбираш ??
Мене лично не се возбудувам толку.Интересна е утакмицава ама не е толку битна како шо ја направија.За разлика од нас вие сте тие кои се збудалија со враќањето на Пато.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ок невикам не, можеби!

Neznam brat kaj si primetil cukanje u gradi??? Nikoj ovdeka ne svrsuva pa da kazes cukanje u gradi:toe: Jas sepak mislam deka e veke zapocnato i prodolzuvame i natamu so pobedi, nema nareden vikend.

Mene mi e dosta bitna pobedata utre, za da im vratime za lani, a drugo da dobijat pogolema samodoverba i da gledaat napred samo na pobeda:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ок невикам не, можеби!

едит: Сте имале и нормален фан :) (шала)

@ Serhio_Retardos

Нема смисла да те игнорирам !

Пошо глеам ставаш слики без текст, може имаш проблеми со разбирање на странски јазици, колку некултурно од мене што ставам такви слики !

На сликата пишува Дека Интернетот не те прави глупав, но прави другите да гледаат колку си глупав !
Друже нема смисла на твои 23-24 години ако ги имаш навистина толку да јадеш претерано многу гомна. Заеби сфативме до сега дека патиш од комплекс на нижа интелегенција па гледаш сите останати да ги омаловажуваш. А за странските јазици не се секирај знам доволно добро само се чудам до каде ќе оди твојата искомплексираност ајде продолжи!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Aj smiri malce strasti, ne ide vaka samo mozes da jades ban od fan klubov:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Друже нема смисла на твои 23-24 години ако ги имаш навистина толку да јадеш претерано многу гомна. Заеби сфативме до сега дека патиш од комплекс на нижа интелегенција па гледаш сите останати да ги омаловажуваш. А за странските јазици не се секирај знам доволно добро само се чудам до каде ќе оди твојата искомплексираност ајде продолжи!
ХАХА !
Ок ај сега сериозно, ја не патим од ништо само треќа смена сум досадно ми е, и интересни ми се типови што реагираат на провокации, па се зезав малу! Нема љутиш !
Али најсериозно, Роналдињо го утепа лани Серхио !
Ајде со среЈЧа утре, ќе ви треба :)
И да не ми се криете :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ХАХА !
Ок ај сега сериозно, ја не патим од ништо само треќа смена сум досадно ми е, и интересни ми се типови што реагираат на провокации, па се зезав малу! Нема љутиш !
Али најсериозно, Роналдињо го утепа лани Серхио !
Ајде со среЈЧа утре, ќе ви треба :)
И да не ми се криете :)
Добро ајде го утепал. Му направил две-три финтици ја жонглираше топката на рамо и? Сидорф изигра на повисоко ниво од него. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Марли, олади малце брат... досадно е веќе. :pos:. Ти претеруваш со чукањето у гради, ако си толку самоуверен чувај го тоа за утре после утакмица да коментираш...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ohhh se iznacitav celi 8 strani so gluposti samo radi toa da vidam koj ide koj ne... ohh jesuse criste
znaci shuriken ti ides sigurno neli? da ima barem eden so go poznavam... so drugite ke se zapoznaeme de :smir:

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Јас мислам дека те знам од негде Бати, :pos2:.Ама веќе кажав ние сме екипа за гледање 4 луѓе а гледам нема место веќе така да друг пат.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!

Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.

Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.

Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???

Значи на што да фаќаш кусури стварно не ми е јасно !
Значи Шпаниска лига со Италијанска лига не се споредува така да на тоа поле не збори зошто не си у право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom