Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сака Игуаин вистински да се докаже, еве добра шанса.

Денес очекувам добар фудбал од Реал Мадрид и составот од Мурињо првин да гледаме денес што ке се случи па утре ќе пишиме уште повеќе НАПРЕД ХАЛА МАДРИД

Mourinho: What rivalry can be between a European champion and a coach who will play their third match of Champions?:tv:

Идеме на победа денес...како и секогаш.

Kasiljas: Ronaldinjo nije ono što je bio

R10 će sa Milanom odmeriti snage sa "kraljevskim" klubom u okviru trećeg kola Lige šampiona.

"On više nije isti igrač koji je nastupao za Barselonu. Imao je posebnu auru, tada je bio na vrhuncu karijere i svi su ga se bojali, uključujući i mene. Ipak, sigurno je da Ronaldinju neće nedostajati motivacije, jer uvek je tako kad vam je protivnik sa druge strane Real", rekao je Kasiljas.

Mnogi ljubitelji fudbala i dalje pamte pobedu Barselone od 3:0 u "El Klasiku", a nakon drugog gola Ronaldinja, ceo Santjago Bernabeu je ustao i dao mu stajaće ovacije.

--- надополнето ---

Predsedatelot na Palermo bara 60m dokolku saka nekoj da go kupi Pastore(noviot Riquelme):tv:

--- надополнето ---

g1910.jpg

Da se nadevame deka dobro ke ja vrsat svojata zadaca defanivcite, so sto ke pazat najveke na Ibra i Pato, za drugive mi e manje vise. Pato vleguva vo dobra forma, a i ovoj Ibra e masina u pi*ku mat*r. Vecer ke vidime do kaj ni e spremen timot , znaci sredina, napad i odbrana, so toa sto ke postignat golovi, a Pepe i Carvalho odlicno ke ja vrsat zadacata pozadi so cuvanje na Ibra i Pato:smir:

Јас мислам дека те знам од негде Бати, :pos2:.Ама веќе кажав ние сме екипа за гледање 4 луѓе а гледам нема место веќе така да друг пат.
e од кај ме знаеш бе?
ццц... почнувам да се нервирам од тоа јас те знам, а јас луѓето прв пат ги гледам...
бај д веј допишувајте се еден под еден кој иде:
1 батистута
2......
3....

e од кај ме знаеш бе?
ццц... почнувам да се нервирам од тоа јас те знам, а јас луѓето прв пат ги гледам...
бај д веј допишувајте се еден под еден кој иде:
1 батистута
2......
3....

не се нервирај Игоре нема зошто..А и не си ме видел така да може и ти ме знаеш :pos2:

Незнам што ке му е на овој тим Руни, само на менаџер ке ги ставиш да игра заедно со Игуаин, Озил, Роналдо и Ди Марија или некој трет ...
Нит Игуаин нит Руни не се за да играат повлечено односно да играат и одбрана и напад со оглед на фактот што сега Мур е тренер и освен од главниот напаѓач, све друго мора да помага во одбраната.
Ваква натрупаност на квалитет само може да му наштети на тимот, моменталниве први 11 се перфектни, ок, може у одбрана фали некое штелување на бековските позиции ( левата ) али во средината и нападот не.
Башка, и Кака е сеуште дел од екипава.

Интересен натпревар, и морам да признам дека годинава имате симпатичен тим за разлика од други години и вечер сум за вас оти играте против Билан, и ќе пратам Месут како ќе кршит кичми на Гатузо, Амброзини и други пензионерчиња.

4:0 за вас. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom