Батка јас навивам за Реал од 2000-01 а тогаш сум имал 7 години, а порано шо се вика името не сум си го знаел и ти ќе ми кажуваш мене дека ако сум почнал да навивам од тогаш не сум навивач а?јас ако не сум навивач на реал, ти и остали 95% сте навивачи на Перез фиго,зидан,бекам,Роналдо,к. роналдо кака и БЕНЗЕМА... а не на реал мадрид
тоа не се навивачи, како и сите оние од лани шо станаа "ВЕРНИ" фанови... и да сите оние шо почнаа да навиваат за реал околу 2000/2003 кога реал котираше највисоко во европа... кои се препознаваат тука, знаат сите кои се и што се ....
и да не должам многу, повеќе сум видел во реал од сите вас, за некој да ми соли памет, кој уште се замараат со јутуб финтици и читаат историја од википедија поздрав
Никој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа МурињоОвие од Интер прават проблеми за трансверот на Мур во Реал.....
Según pudo saber AS, en la negociación no se habló de jugadores, pese al interés blanco por conseguir a Maicon y el empeño interista por deshacerse de Quaresma.Чисто сумљам дека за Маикон не е праен муабет.
Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купитеНикој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа Мурињо
Ако е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купите
Ќе прати преку Пандев некое милиончеАко е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...