Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^Немора да значи, али јас сепак сум Марсело да се форсира на таа страна.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
И јас мислам дека Марсело треба да игра лев бек....игра просечно,се исфрла,дава центаршути и постигна неколку голови сезонава....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Изгледа првото засилување после презентацијата на Мурињо ќе биде Коларов. Убаво е вака кога се мисли и на одбраната а не само ангажирање на напаѓачи и само напаѓачи

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Овие од Интер прават проблеми за трансверот на Мур во Реал..... :mad::mad::mad::mad:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
јас ако не сум навивач на реал, ти и остали 95% сте навивачи на Перез фиго,зидан,бекам,Роналдо,к. роналдо кака и БЕНЗЕМА... а не на реал мадрид
тоа не се навивачи, како и сите оние од лани шо станаа "ВЕРНИ" фанови... и да сите оние шо почнаа да навиваат за реал околу 2000/2003 кога реал котираше највисоко во европа... кои се препознаваат тука, знаат сите кои се и што се ....
и да не должам многу, повеќе сум видел во реал од сите вас, за некој да ми соли памет, кој уште се замараат со јутуб финтици и читаат историја од википедија поздрав
Батка јас навивам за Реал од 2000-01 а тогаш сум имал 7 години, а порано шо се вика името не сум си го знаел и ти ќе ми кажуваш мене дека ако сум почнал да навивам од тогаш не сум навивач а?
И да те прашам јас нешто ако играт финале Фиорентина-Реал ти за кој ќе си? :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Jose Mourinho is already the new coach of Real Madrid after Florentino Perez has reached an agreement with Massimo Moratti, president of Inter Milan, to pay eight million by the clause in the Portuguese coach. On Monday, at 1300 hours, the Portuguese will be presented at the Bernabeu.

--- надополнето ---

Чисто сумљам дека за Маикон не е праен муабет.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Епа ајде и официјално...добредојде Жозе Мурињо...сигурен сум дека ќе ни донесе многу успех и радости....:smir:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
епа ајде нека е со среќа па да ни донесе повеке титули мурињо !! :D:D:D:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Овие од Интер прават проблеми за трансверот на Мур во Реал..... :mad::mad::mad::mad:
Никој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа Мурињо

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве и превод на она што го напиша Армин:
Според многу медиуми Флорентино Перез веќе се договорил со Масимо Морати за оштетата на Жозе Мурињо... Наместо првичните 16 милиони евра, Флорентино го изценкал Мурињо за 8 милиони евра... Мурињо својата презентација на Бернабе ќе ја има во понеделник во 13:00.

Е сега може да се збори за засилувања,ако веќе не е договорен Маикон.:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Никој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа Мурињо
Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купите :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купите :icon_lol:
Ако е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Eшли сака да иде, ама Челзи нема да го пушти за мала сума. Така да 90% Коларов доаѓа како прво засилување (т.е. второ после Каналес).

Ја сеуште се надевам дека нема да го земе Маикон :pipi:

--- надополнето ---

Ако е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...
Ќе прати преку Пандев некое милионче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom