Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
nema tituli so onoj trener mora da se smeni da se donesi drug primer solari ili nekoj drud od brazil,dobar bese onoj luxemburg, on gi vodese dobro ,i da se vrati robino
Абе ти пак си тераш по свое,значи ние за џабе пишиме.Или неписмен си или твоето ниво на IQ е нешто под 0.Преиспитајсе што збориш.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
ako moeto IQ e 0 tvoeto e pod ------- mnogu minusi
:pos2::pos2:Вие учите уште за подмножества , не сте стигнале уште кај минусите.А и кога ќе стигнете нема да можеш да ги разбереш поради твоето IQ.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
:pos2::pos2:Вие учите уште за подмножества уште, не сте стигнале уште кај минусите.А и кога ќе стигнете нема да можеш да ги разбереш поради твоето IQ.
koga nauci da pisuvas na 20 godini

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
nema tituli so onoj trener mora da se smeni da se donesi drug primer solari ili nekoj drud od brazil,dobar bese onoj luxemburg, on gi vodese dobro ,i da se vrati robino
Азербејџан :pos:

Стварно штета брат за Карлос, иначе кај ке му беше крајот сеа на Меси... иначе за тоа дека Меси педерски се пробива ко вошкице си тотално у право, Роналдо е каде каде поширок и повисок од него, а нели тоа во фудбалот е најбитно. Кој е поширок и повисок фактички по дифолт е подобар, ама ова фановиве на Барса никако да сфатат !

(Фан) Клуб со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. :smir:
Со ваква младина и со вакви провокатори ко вас.....

Дај расправајте се по профили колку IQ имате, не ги полните страниве со глупости. :tapp:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.837
Поени од реакции
495
Без навреда но се изнасмеав на некои мислења :pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку јака двојка се

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Да си ибете векот и двајцата, таман станав од спиење, уште нерасонет, се пукнав од смеење. :pos: :pos: :pos:

Луксембург. :angry3: :buum: :eek:jea:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Без навреда но се изнасмеав на некои мислења :pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку јака двојка се

ПС како би ја опнал оваа:tv:

u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal
Ова е врвот

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Extreme1 и ме спука за модеатори на подфорум ФУДБАЛ! :tv:

Aбе се отепаја од цитирање и сватија дека Франсоа Леноар е претседател на Фифа и оти Меси оти е мал дава голови. :vozbud: Priceless.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ПС како би ја опнал оваа:tv:
Мајсторски :drk:

u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal

Kрајот :pos::pos::pos::pos::pos:

abe ne se nervirajte, ne gi pobedivme ama so uste nekoe zasiluenje u napad i u odbrana i u sreden red dogodina ce gi rusime..

imaa sreca zaso
1.bea u forma
3.sudijata bese odkajniv (ne zaeba golot ne bese raka i red drugi raboti)
4.mesi e nizok i se probija, da bese ronaldo tolkav ce im se probijase niz noze
5.imaa sreca
6.nie nemavme sreca (vandervart koj promasi u nego sutna ama toa ti e)
7.nov trener iame novi igraci a tie istite im se 10godini pa normalno
8.do godina ce gi zgazime
и ова :pos::pos::pos::pos::pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја све мислам дека тој Спукал е некој член кој нема попаметна работа, си направил друго профилче, и мука нема, само глупости лупа, али ај да не му обрнуем внимание.
Инаку Карим дава гол со Алмерија, го чекам во први 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom