Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
И сеа ако не поминеме управата нека поднесе барање до УЕФА догодина воопшто да не играме во ЛШ. Лига Европа, бар таму може ќе направиме нешто.
Не заебавај,таму има и 1/16 финале...уште посрамно е да отпаднеме тогаш :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Lyon е еднинствената екипа која ја немаме победено после 6 официјални средби, билансот е 3 пораза и 3 нерешени и 6 голови негатива (4 дадени, 10 примени)..... првиот натпревар, во Франција, на 22.02.11, реваншот на Bernabéu на 16.03.11....

Butragueño: Ждрепката беше таа и со тоа мора да се соочиме. Екипата е во состојба да ја помине оваа елиминација, но ќе видиме. Има уште два месеца до првиот натпревар и ќе видиме во каква кондиција ќе бидеме тогаш. Ако тогаш ги имаме на располагање сите играчи верувам дека ќе играме во четврт финале. Ќе треба да внимаваме на деталите, на овие натпревари обично одлучува еден гол.

Pardeza: Што можам да кажам! По четврти пат ни се паѓа Lyon. Се уште ни е свежо памтењето од лани. Се надевам дека сме еден чекор понапред. Подготвени сме и верувам дека ќе бидеме подготвени за да се соочиме. Не знам дали е добро повторно да се соочиме со Lyon или не, коцката така сакаше и не може ништо да се промени. Се надевам дека ја научивме лекцијата од лани. Лани не изигравме добар натпревар во Франција, во Мадрид имавме добро само едно полувреме и тоа не е доволно, потребни се 4 добри полувремиња. Они ќе бидат концентрирани и внесени, иако се можеби послаби од нас, но ќе дадат се.

Превземено од групата на фб

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
да видиме годинава дали ќе има +1 пораз во низата од лион :pos2:
шала на страна ќе поминете годинава, мурињо ви е тука и кај кај сте појаки :smir:
не за друго мерак ми е да гледам како го јадете од барса во лига на шампиони! :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И сеа ако не поминеме управата нека поднесе барање до УЕФА догодина воопшто да не играме во ЛШ. Лига Европа, бар таму може ќе направиме нешто.
Не заебавај, Лион догодина ќе игра у Лига Европа. :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
да видиме годинава дали ќе има +1 пораз во низата од лион :pos2:
шала на страна ќе поминете годинава, мурињо ви е тука и кај кај сте појаки :smir:
не за друго мерак ми е да гледам како го јадете од барса во лига на шампиони! :vozbud:
Шо бе, Барса играше со Арсенал?? И да му еб*м, не сум видел. Како заврши?

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.314
овие ги поминуваме и 1/4 ни се паѓаат Олимпик Марсеј и нив ги поминуваме у 1/2 играме со Баерн и нив ќе ги тепаме тесно, и у финале играме со ................ сеа да не ви кажувам се нема да ви биде интересно, ќе глеате и ќе си видите

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Ми се оствари ЖЕЛБАТА, го сакав Лион (поради ОДМАЗДА)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ми се оствари ЖЕЛБАТА, го сакав Лион (поради ОДМАЗДА)
И мене ми се оствари желбата иако сакав и Арсенал, Рома ама повеќе Лион.

Нема потреба од паника момци, има мамицата нивна да им се ебе на тие гадни Французи:icon_lol:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Пак ли Лион бе, не се интересни више!
Еј ова местат нешто намерно, сигурно:) Како и да е верувам дека ќе идеме понатаму...ама сепак земајќи ги во предвид сите прошли дуели постои 1.5% сомнеж што ме копка, ама ај 1.5 е ништо спрема другото. Со душа чекам да видам што ќе се дешава...ќе биде весело.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ако почнат со изјави:"Лион го поминуваме сигурно",Лион не може да се мери со нас","Никој не ни може во ЛШ" " НИе сме Реал Мадрид и не се плашиме од никого",со 2 раце потпишвам дека 90 % губиме.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom