- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.611
- Поени од реакции
- 14.465
Подобри се во меѓусебниот дуел, така да +4 треба ние да анулираме.Или не сфатив јас, или тебе математиката ти е грешка. Барса бега 3 бода...
Подобри се во меѓусебниот дуел, така да +4 треба ние да анулираме.Или не сфатив јас, или тебе математиката ти е грешка. Барса бега 3 бода...
Супер за детево,се гледа дека има ѕвезда во него,само зависи како ке го развива талентот...Се надевам дека еден ден ке заигра и за нашата репрезентацијаeve i eden nas sto 90 % ke igra za real madrid veke e vo pregovori so nasiot tim ima samo 11 god i skautite na real go zabelezale i sakaat da go angazirat vo svoite redovi ...ima i mnogu drugi klubovi zainteresirani ali samiot saka da igra za real madrid ....ova vcera mi go kaza negoviot tatko inace familija mi e..deteto e od tetovo a igra vo danska vo BK Frem
Ау каков осечај беше тогаш
На работ на оргазам сум кога го гледам клипов...
Леле оваа....Ајде да се запознаеме малце и со нивните девојки/жени.
Карим.
1.Има некој фб од девојчево?Ајде да се запознаеме малце и со нивните девојки/жени.
Карим.
1.
2.
riberi inaku ima poteklo od maroko a ne znam dali ima igrano nekoj od afrika vo barselona i se ima snajdeno ,ako doje vo barcelona ke gree klupa kako sto mu se sluci na ibrahimovicРибери никако не го сакам во Реал,плус веќе 27 годишен и од Германија во Шпанија не знам колку ќе се снајде.Силва ми се допаѓа повеќе,ем помлад е,ем Шпанец,има 3-4 стандарни играчи во тимот од репрезентација и плус ќе биде далеку поефтин од Рибери.
Вечерва шансите на Барса се минимални да киксне,тоа треба да го бараме против Виљареал и Севиља,секако и градското дерби да не го заборавиме,ако и вечерва се случи чудо,тогаш шансите се 60-40 во корист на Реал.
Shuriken, го заборави негрото..
Дечко, си го згрешил фан клубот или стварно незнаеш што читаш? :tv:riberi inaku ima poteklo od maroko a ne znam dali ima igrano nekoj od afrika vo barselona i se ima snajdeno ,ako doje vo barcelona ke gree klupa kako sto mu se sluci na ibrahimovic
Брат гледаш ли ти што пишуваш.. дај молимте изброј до 10 пред да напишеш нешто, глупости и неповрзани работи пишуваш.riberi inaku ima poteklo od maroko a ne znam dali ima igrano nekoj od afrika vo barselona i se ima snajdeno ,ako doje vo barcelona ke gree klupa kako sto mu se sluci na ibrahimovic
Пред околу 1 месец, не можам сеа точно да ја најдам целосната изјава, има само мал дел тука.Манга од кај ова со Капело? Коа го изјавил?
"Real Madrid are one of those teams that stay inside you, but I want to close my career with Real Madrid,"
nemozan da pisuvam povrzano toa e zabraneto,spoeni komentari,ti prvo procitaj gi pravilata na forumot i izbroj do 20Брат гледаш ли ти што пишуваш.. дај молимте изброј до 10 пред да напишеш нешто, глупости и неповрзани работи пишуваш.