Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ќе ги заборавам сите слаби игри на Бензема, и во иднина нема ништо лошо да зборувам за него, само нека дае гол вечер и нека го реши натпреварот. :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ништо страшно, верувам во Бенз дека ќе го замени Хиго како што треба и доликува:smir:
Ќе ја реши вечер , слушај ме , да даде господ , најомилен играч ми е , ќе им го збрца на циганиве

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Дојде денот .... :vozbud: И ако Бенз игра од прва минута очекувам добра партија од него и голови...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Марка шпекулира дека сега со повредава на Игуаин, Мурињо има опција наместо Бензема, да го игра Лас како 3 деструктивец. Мислам дека вака дури и попаметно би било...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Крајно разочаран сум. Тренираше во петокот....како може да не игра. Ке биде ли барем на клупа ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Марка шпекулира дека сега со повредава на Игуаин, Мурињо има опција наместо Бензема, да го игра Лас како 3 деструктивец. Мислам дека вака дури и попаметно би било...
Зошто е по паметно???? не те разбирам:toe:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Зошто е по паметно???? не те разбирам:toe:
Да можеше да игра Игуаин и јас не би сакал Мурињо да излезе со трет деструктивец, ама вака со Бензема некако... страв ми е да не биде само 11-ти играч без функција у тимот. Лас барем ќе врши други задачи кои се многу потребни за ваква екипа како Барселона. Знам дека играта на тој начин играта би била умртвена и повеќе одранбена, ама пак од друга страна Бенз ме нема убедено дека може да биде од корист како прв напаѓач (посебно на вакви натпревари). Вака е барем моето размислување...

Искрено, би сакал да не сум у право, и доколку игра Карим у прв тим на местото на Игуаин, ќе даде некој гол или асистенција и да ме демантира за муабетов. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да можеше да игра Игуаин и јас не би сакал Мурињо да излезе со трет деструктивец, ама вака со Бензема некако... Страв ми е да не биде само 11-ти играч без функција у тимот. Лас барем ќе врши други задачи кои се многу потребни за ваква екипа како Барселона. Знам дека играта на тој начин играта би била умртвена и повеќе одранбена, ама пак од друга страна Бенз ме нема убедено дека може да биде од корист како прв напаѓач (посебно на вакви натпревари). Вака е барем моето размислување...

Искрено, би сакал да не сум у право, и доколку игра Карим у прв тим на местото на Игуаин, ќе даде некој гол или асистенција и да ме демантира за муабетов. :)
Немал ни можност да те убеди(барем не на Ел Класико), освен колку што памтам лани со Валенсија каде беше најзаслужен за победата на Реал во гости од 2-3, кога не играше Роналдо.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom