Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mourinho_to_guardiola_by_dashir-d2zltof.gif

:vozbud:

што му кажува тука?

Ќе ги заборавам сите слаби игри на Бензема, и во иднина нема ништо лошо да зборувам за него, само нека дае гол вечер и нека го реши натпреварот. :)

Ништо страшно, верувам во Бенз дека ќе го замени Хиго како што треба и доликува:smir:

Ќе ја реши вечер , слушај ме , да даде господ , најомилен играч ми е , ќе им го збрца на циганиве

Дојде денот .... :vozbud: И ако Бенз игра од прва минута очекувам добра партија од него и голови...

Марка шпекулира дека сега со повредава на Игуаин, Мурињо има опција наместо Бензема, да го игра Лас како 3 деструктивец. Мислам дека вака дури и попаметно би било...

Крајно разочаран сум. Тренираше во петокот....како може да не игра. Ке биде ли барем на клупа ?

Марка шпекулира дека сега со повредава на Игуаин, Мурињо има опција наместо Бензема, да го игра Лас како 3 деструктивец. Мислам дека вака дури и попаметно би било...

Зошто е по паметно???? не те разбирам:toe:

Зошто е по паметно???? не те разбирам:toe:

Да можеше да игра Игуаин и јас не би сакал Мурињо да излезе со трет деструктивец, ама вака со Бензема некако... страв ми е да не биде само 11-ти играч без функција у тимот. Лас барем ќе врши други задачи кои се многу потребни за ваква екипа како Барселона. Знам дека играта на тој начин играта би била умртвена и повеќе одранбена, ама пак од друга страна Бенз ме нема убедено дека може да биде од корист како прв напаѓач (посебно на вакви натпревари). Вака е барем моето размислување...

Искрено, би сакал да не сум у право, и доколку игра Карим у прв тим на местото на Игуаин, ќе даде некој гол или асистенција и да ме демантира за муабетов. :)

Да можеше да игра Игуаин и јас не би сакал Мурињо да излезе со трет деструктивец, ама вака со Бензема некако... Страв ми е да не биде само 11-ти играч без функција у тимот. Лас барем ќе врши други задачи кои се многу потребни за ваква екипа како Барселона. Знам дека играта на тој начин играта би била умртвена и повеќе одранбена, ама пак од друга страна Бенз ме нема убедено дека може да биде од корист како прв напаѓач (посебно на вакви натпревари). Вака е барем моето размислување...

Искрено, би сакал да не сум у право, и доколку игра Карим у прв тим на местото на Игуаин, ќе даде некој гол или асистенција и да ме демантира за муабетов. :)

Немал ни можност да те убеди(барем не на Ел Класико), освен колку што памтам лани со Валенсија каде беше најзаслужен за победата на Реал во гости од 2-3, кога не играше Роналдо.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom