Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Би сакал да ве замолам нешто...Утре,откако ке заврши натпреварот,ако победиме ве молам не ги провоцирајте каталонците,а ако изгубиме не реплицирајте на нивните провокации...би сакал фан клубот да си остане како што е без непотребни нервози и провокации,туку да си водиме нормална дискусија како сме го добиле (или изгубиле) натпреварот...
Се сложувам

O

ob1

Гостин
"нашиот" е тој што го цитираше. : )

Добро кажано во глобала. Утре ке изнапишам све што очекувам за Класико. Незнам дали во школо да одам, или да загревам атмосвера дома.
Очекувам Победа...победа и само победа !
Ако ме слушаш мене не иди, ја нема да идам. Планирам денес цела вечер да не ја спијам од возбуда, се ми е спремно за утре. Ги најдов трите дреса (од Раул, Робињо и Роналдо), си го закачив знамето и си го исправ шалот. Уште неможам да си го најдам левиот чорап Реал Мадрид што ми е.

Иначе утре е голем ден за нас, слобдно можам да кажам дека утре ние празник за нас правите мадридисти и секоја друга работа доага во втор план. Сите ке бидеме насочени кон вечерашниот дуел. Има некој што се задволни и со нерешено само за да остане Реал прв на табелата, ако ме праша некој мене ја сум само за победа. И да извадиме нерешено утре и да останеме на првата позиција пак титулата нема да ни биде сигурна, ни со победа може нема да ни биде сигурна титулата, али колку ке ни биде слатка победата врз Барселона на Camp Nou тоа чуство е неопишливо. Така да утре иако ке биде многу тешко сепак очекувам победа, за не само на Барса туку да му докажеме на цел свет кој е Реал.

ПС: Ако победиме утре не гледам противник кој би не спречил да освоиме ЛШ.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Автобусот со играчите на Реал каменуван по пристигнувањето во Барселона
Иако на аеродромот во Барселона, Ел Прат, беа топло поздравени од две илјади сопствени навивачи, за фудбалерите на Реал, пристигнувањето во каталонската претстолнина не продолжи подеднакво пријатно.

Пред пристигнувањето во хотелот Хуан Карлос, радикални припадници на навивачките групи на Барселона го каменувале автобусот во кој се наоѓале Жозе Мурињо и неговите играчи. Еден проектил го скршил прозорот на местото на кое седеле Раул Албиол и Алваро Арбеола. За среќа, фудбалерите на Реал не се поврдени.

Полесно настрадал само еден припадник на клупското обезбедување, кои добил удар од камен в глава и во грбот. Ниту тој не побарал лекарска помош.
И лани имаше некоја галама пред хотелот кај што беа сместени пукаа петарди... :pos:

Каталонски говна!
Утре да и го опнеме на сред Камп Ноу па после пак нека каменуват :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
:icon_mrgr Тоа е дело на Boixos Nois, штом им е забранет влез на Камп Ноу, што очекуваш од нив ? :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Shuriken & ob1, ако ви бараат у школо оправданије за цел ден, кажете добивме дозвола од Мурињо:pos2:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
WOW , не можам да спијам, едвај чекам да дојде 21:00 па да видиме до каде сме со напредокот ! Верувам во Мурињо, пред се во тимот и на крај , Somos el Real Madrid !!! Не оставаме ништо на случајноста ! Имаме тим, имаме тренер, способни и компетенти да и претат на Барса, која e далеку од тим за потценување. Oптимист сум пред натпреваров, па што биде, нека биде !
HALAMADRID ! ! !

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова му е шанса на Бенз да се докаже и како што си мислам цело време во последни секунди да им го шибне за победа на Реал и така да си обезбеди првотимски статус, доколку е можно:pipi:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
да ви ебам баксузите лееееееееееееееееееееееееееееееее сеа најде на ел класико да се повредува у пичку матер без цензура што е следно ЦР нема да игра,а сара к. се пораѓа па и касиљас нема да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom