Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87

Сликата се кажува, не е потребен додатен коментар

--- надополнето ---

Jose Mourinho još jednom je medijima otkrio ko je prema njemu bio najbolji igrač utakmice – ovaj put je spomenuo dvojicu.

Portugalac je sredinom prvog poluvremena bio na rubu živaca, no kasnije se i smirio kako je njegov tim sve više uspjevao napraviti slobode na terenu. Jose Mourinho je rekao kako je zadovoljan igrom svog tima nakon jučerašnje utakmice, a na pitanje ko je prema njemu najbolje odigrao derbi protiv Atletica rekao je kako su to sigurno bili Ricardo Carvalho i po drugi put Sami Khedira.

“Igrali smo protiv vrlo dobre i organizovane momčadi. Imali su nekolicinu igrača koji su stalno stvarali probleme koje smo morali rješavati. Atletico nije jedna od onih ekipa protiv kojih stalno možete kontrolirati utakmicu i mislim da je 2:0 perfektan rezultat, ja sam zadovoljan. Carvalho je igrač koji ima instinkt i koji spriječava sve opasne situacije, on i Khedira su bili najbolji igrači utakmice.

Karim Benzema svakog dana postaje sve bolji i mat će šansu da protiv Murcie igra od prve minute. Lass je također sjajan igrač, ali ja imam na klupi igrače koji se trude jednako kao i svi ostlai i žele pomoći timu tako da mi je uvijek teško izostaviti nekoga od njih.”-rekao je Mourinho između ostalog.​

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389

--- надополнето ---

Пак по едно ауди за секој. :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^ И пак пред купот.. Умот сега пак ќе им биде чија кола може да сврти повеќе кругови под ручна на снег.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Real Madrid zapocnuva podgotovki zad zatvorenite vrati na Valdebebas za mecot so Murcia...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Честито победа. :smir:
Одлична утакмица, со малку досадно второ полувреме, ама целокопно се беше супер.
Тоа што го напоменав пред некое време за Игуаин, дека делува на моменти доста нервозно и му претставува голема деконцентрација го приметиле глеам и други, затоа сметам дека редно е малку да седне на клупа, а Бензема да е тој на кој што ќе му се даде шанса, затоа што мислам дека навистина правилно ќе си ја искористи, успешно ќе се покаже што притоа и неговата самодоверба би рипнала на повисоко ниво.

П.С. Морам да го спомнам пак Марсело....типот не е нормален, ѕвер во секоја смисла на зборот:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честито победа. :smir:
Одлична утакмица, со малку досадно второ полувреме, ама целокопно се беше супер.
Тоа што го напоменав пред некое време за Игуаин, дека делува на моменти доста нервозно и му претставува голема деконцентрација го приметиле глеам и други, затоа сметам дека редно е малку да седне на клупа, а Бензема да е тој на кој што ќе му се даде шанса, затоа што мислам дека навистина правилно ќе си ја искористи, успешно ќе се покаже што притоа и неговата самодоверба би рипнала на повисоко ниво.

П.С. Морам да го спомнам пак Марсело....типот не е нормален, ѕвер во секоја смисла на зборот:)
Абе све океј e се согласуем скоро во целост, али ова шо го болдирав.... некако не ми римува. :D

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честито Победа !!!
Супер игра,веднаш го отворивме резултатот и потоа без многу залагање го завршивме натпреварот.
Икер-не е потребен коментар...феномен :)
Карваљо свака част,ем даде гол,ем во дефназива звер....Марсело исто така игра во најдобра форма...
РАМОС !!! Конечно игра како посакувам,трча,активен е во офанзива и нормално дефанзива....
Ae да не го тупам многу,сите изиграа добро освен Игуаин....а Бенз за тоа време што го изигра ме бендиса,само нека продолжи......
За в среда очекувам победа со Мурсија и нормално со повеќе гол разлика....и да продолжиме со добрите резултати...
HALA MADRID !

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе све океј e се согласуем скоро во целост, али ова шо го болдирав.... некако не ми римува. :D
Абе види вака, да те одвојуваат како црна овца у бело стадо и не е баш пријатна ствар, а токму тоа му се случува на Бензема во моментов. Не е сеедно да знаеш дека и други клубови на ниво сакаат да те имаат а ти седиш на клупа и лапаш муви...ќе ти светне еднаш сијаличката, ќе ставиш прстот на глава, ќе увидиш дека нешто не е ОК и така се што ти е дадено како алтернатива ќе се искористи. Не коментирам дека Игуаин е каде каде погоре од Бензема, тоа не ги спомнав, само кажав дека одреден период додека на Игуаин му помине нервозата може во некоја комбинација да се вметне французинчево.:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе види вака, да те одвојуваат како црна овца у бело стадо и не е баш пријатна ствар, а токму тоа му се случува на Бензема во моментов. Не е сеедно да знаеш дека и други клубови на ниво сакаат да те имаат а ти седиш на клупа и лапаш муви...ќе ти светне еднаш сијаличката, ќе ставиш прстот на глава, ќе увидиш дека нешто не е ОК и така се што ти е дадено како алтернатива ќе се искористи. Не коментирам дека Игуаин е каде каде погоре од Бензема, тоа не ги спомнав, само кажав дека одреден период додека на Игуаин му помине нервозата може во некоја комбинација да се вметне французинчево.:)
Да, за последново се согласувам. Ама останувам на ставот дека на Реал му е потребен напаѓач кој само ке знае да се најде во шанса и да реализира. Бензема сака повеке со топка да игра, а тоа е апсолутно непотребно кога знаеш дека позади себе ги имаш Роналдо Ди Марија и Озил, да не речам најдобрите. Така да Игуаин би идел на клупа само за да си ја врати формата, тој е веке докажан напаѓач кој во изминативе сезони беше прв стрелец. Потребна е формата и да ги смири нервите... само за тоа би поиграл Бензема. Прв избор од секогаш ке биде Игуаин, ради вештината да се најде на вистинско место, и поедноставната реализација. :)Тоа е најпотребно за да успее напаѓач во Реал, бар ова е мое мислење...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Да, за последново се согласувам. Ама останувам на ставот дека на Реал му е потребен напаѓач кој само ке знае да се најде во шанса и да реализира. Бензема сака повеке со топка да игра, а тоа е апсолутно непотребно кога знаеш дека позади себе ги имаш Роналдо Ди Марија и Озил, да не речам најдобрите. Така да Игуаин би идел на клупа само за да си ја врати формата, тој е веке докажан напаѓач кој во изминативе сезони беше прв стрелец. Потребна е формата и да ги смири нервите... само за тоа би поиграл Бензема. Прв избор од секогаш ке биде Игуаин, ради вештината да се најде на вистинско место, и поедноставната реализација. :)Тоа е најпотребно за да успее напаѓач во Реал, бар ова е мое мислење...
нема врска шо тебе те болдирам, за сите се однесува...
шо ви е филмот со Игуаин бе?! баш вчера дечкото изигра баш супер, ама навикнати сте да дава голови и сеа незаинтересиран бил, нервозен, бла бла бла...
баш вчера го изгра она шо беше потребно од него кога не даде гол...
трчаше 100 на саат, се бореше покриваше... а шо да беше бензема само ќе клечеше напред и шо со тоа?!
бидете облективни не се само головите битни(иако е напаѓач) утакмицата беше кажи речиси решена после голот на Озил 20 мин. битна е посветеноста во играта со која помага на ТИМОТ НЕ ЗА НЕГОВА СТАТИСТИКА!!!
она што вчера го изигра игуаин многу повеќе ме радува него кога даде два гола на некој натпревар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom