F
FuckYouAll
Гостин
Шо е работата со овај ??
Шо е работата со овај ??
Колабира на утакмица пред неколку години, имаше надеж да се врати, се трудеше дечкото, ама на крај се откажа и се повлекува од фудбалот официјално сега. :/Шо е работата со овај ??
Најголем кошмар за секој фудбалер, да не може да го прави она најдобро што знае и тоа во добри години се заради болест. Добро што не тргнал по лош пат.Колабира на утакмица пред неколку години, имаше надеж да се врати, се трудеше дечкото, ама на крај се откажа и се повлекува од фудбалот официјално сега. :/
Aј пред тоа види како му е пружена раката пред Игуаин, виде дека не му пружи и демек го подбутна и си направи место да стигне до судијата.Прво тргна кон Игуаин, али можеби и било момент во кој не ни забележал Игуаин или пак има можеби нешто иако не ми се верува. Дека Мурињо тргна кон Игуаин најпрво, тоа барем јасно се гледа. Барем јас така го сватив ова, се надевам нема нешто лошо да влијае.И јас така помислив прво после видете го контактот со очите меѓу Мурињо и судијата во 0.03 0.04, Мурињо го виде судијата и одеше со намера со него да се поздрави.
Бев член некои си десетина минути, доволно време за да прочитам мал милион на глупости. После тоа одма кликнав "не ми се допаѓа".Значи кои шупаци се овие од Реал Мадрид ЦФ ФК на фејсбук страната на чело со глупавата Емилија и некои малишани испособрани чудо едно. Кој глупсоти ги тресат, добро што нема зачленети навивачи од други клубови ќе не пукнат од заебвавање.
Мислам дека не е потреба,имаме добро уигран тим и сега за сега немаме слаби страни....Schweinsteiger odbil da potpise nov dogovor so Bayern Muchen.
Мурињо му подаде рака овој го потапна по глава и тоа е тоа, ништо спектакуларно нема. Само новинарски обид за дисхармонија во клубот.Aј пред тоа види како му е пружена раката пред Игуаин, виде дека не му пружи и демек го подбутна и си направи место да стигне до судијата.Прво тргна кон Игуаин, али можеби и било момент во кој не ни забележал Игуаин или пак има можеби нешто иако не ми се верува. Дека Мурињо тргна кон Игуаин најпрво, тоа барем јасно се гледа. Барем јас така го сватив ова, се надевам нема нешто лошо да влијае.
И јас така помислив прво после видете го контактот со очите меѓу Мурињо и судијата во 0.03 0.04, Мурињо го виде судијата и одеше со намера со него да се поздрави.
Приметивте дека Игуаин му мава заушка, на 0.04...!? Нема врска дека го избегнал...Aј пред тоа види како му е пружена раката пред Игуаин, виде дека не му пружи и демек го подбутна и си направи место да стигне до судијата.Прво тргна кон Игуаин, али можеби и било момент во кој не ни забележал Игуаин или пак има можеби нешто иако не ми се верува. Дека Мурињо тргна кон Игуаин најпрво, тоа барем јасно се гледа. Барем јас така го сватив ова, се надевам нема нешто лошо да влијае.
Он нема,али Пепе и Карваљо и те како.Ајде конечно посериозна закана во Примера. Дали ќе успее Мур да ги сопре Агуеро и Форлан?
:nesum:Он нема,али Пепе и Карваљо и те како.