Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Шо е работата со овај ??
Колабира на утакмица пред неколку години, имаше надеж да се врати, се трудеше дечкото, ама на крај се откажа и се повлекува од фудбалот официјално сега. :/

F

FuckYouAll

Гостин
Колабира на утакмица пред неколку години, имаше надеж да се врати, се трудеше дечкото, ама на крај се откажа и се повлекува од фудбалот официјално сега. :/
Најголем кошмар за секој фудбалер, да не може да го прави она најдобро што знае и тоа во добри години се заради болест. Добро што не тргнал по лош пат.
Му посакувам се најдобро.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389

Игуаин одбил да се ракува со Мурињо, така да во недела Бензема прв состав. :tv:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И јас така помислив прво после видете го контактот со очите меѓу Мурињо и судијата во 0.03 0.04, Мурињо го виде судијата и одеше со намера со него да се поздрави.

--- надополнето ---

Значи кои шупаци се овие од Реал Мадрид ЦФ ФК на фејсбук страната на чело со глупавата Емилија и некои малишани испособрани чудо едно. Кој глупсоти ги тресат, добро што нема зачленети навивачи од други клубови ќе не пукнат од заебвавање.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И јас така помислив прво после видете го контактот со очите меѓу Мурињо и судијата во 0.03 0.04, Мурињо го виде судијата и одеше со намера со него да се поздрави.
Aј пред тоа види како му е пружена раката пред Игуаин, виде дека не му пружи и демек го подбутна и си направи место да стигне до судијата.Прво тргна кон Игуаин, али можеби и било момент во кој не ни забележал Игуаин или пак има можеби нешто иако не ми се верува. Дека Мурињо тргна кон Игуаин најпрво, тоа барем јасно се гледа. Барем јас така го сватив ова, се надевам нема нешто лошо да влијае.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389
Значи кои шупаци се овие од Реал Мадрид ЦФ ФК на фејсбук страната на чело со глупавата Емилија и некои малишани испособрани чудо едно. Кој глупсоти ги тресат, добро што нема зачленети навивачи од други клубови ќе не пукнат од заебвавање.
Бев член некои си десетина минути, доволно време за да прочитам мал милион на глупости. После тоа одма кликнав "не ми се допаѓа". :)

Ел Класико ќе се игра во недела од 21 часот.

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Aј пред тоа види како му е пружена раката пред Игуаин, виде дека не му пружи и демек го подбутна и си направи место да стигне до судијата.Прво тргна кон Игуаин, али можеби и било момент во кој не ни забележал Игуаин или пак има можеби нешто иако не ми се верува. Дека Мурињо тргна кон Игуаин најпрво, тоа барем јасно се гледа. Барем јас така го сватив ова, се надевам нема нешто лошо да влијае.
Мурињо му подаде рака овој го потапна по глава и тоа е тоа, ништо спектакуларно нема. Само новинарски обид за дисхармонија во клубот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Се јави и Перез :)

We signed them (Mesut and Sami) because they are two fantastic players and come from the best in the world," said Florentino.

"Ozil may become the best player in the world"... :pipi:

--- надополнето ---

Приметивте дека Игуаин му мава заушка, на 0.04...!? :) Нема врска дека го избегнал...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде конечно посериозна закана во Примера. Дали ќе успее Мур да ги сопре Агуеро и Форлан? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom