ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
^ Најјак пас од Пирло, оној од корнер ако го гледате, тоа сигурно било пред крај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како сте во скор со Милан,сега за сега 1-2-1 со теа што ние лани ве тепавме сред Мадрид а ви 14 натпревари во Милано немате победа.Ај да се сконцентрираме за Ел Мадригал и да заборавиме за ЛШ.Мене уопште не ми беа интересни дуеливе со Милан го знаев исходот претходно.Во групната фаза си ја завршивме работата и сега може да си го ладиме.Атлетико Мадрид иако има пад во формата сеуште е јак и треба да се посвети внимание на него.Мур си ја знае работата најдобро.
GokiMilanelo напиша:Како сте во скор со Милан,сега за сега 1-2-1 со теа што ние лани ве тепавме сред Мадрид а ви 14 натпревари во Милано немате победа.
Како сте во скор со Милан,сега за сега 1-2-1 со теа што ние лани ве тепавме сред Мадрид а ви 14 натпревари во Милано немате победа.
--- надополнето ---
и да како демек не им се играло на Реал вчера портив најголемиот ривал во ЛШ,чудно незнаев дека и Озил играл вчера,можда и со Барса нема да ви се Игра или ви е станата нокна мора.
Ве решија двете досегашни најголеми дрва во Реал (Бензема и Леон). Најпаметно ти е да ќутиш
Како сте во скор со Милан,сега за сега 1-2-1 со теа што ние лани ве тепавме сред Мадрид а ви 14 натпревари во Милано немате победа.
--- надополнето ---
и да како демек не им се играло на Реал вчера портив најголемиот ривал во ЛШ,чудно незнаев дека и Озил играл вчера,можда и со Барса нема да ви се Игра или ви е станата нокна мора.
![]()
сам се прашува, сам си одговара, сам се кара...тешка дијагноза![]()
![]()
![]()
сега ме изнасмеаа:pos2: а вас бе кој ве реши 38 годишен дедо,ова не ти ребаше признај
--- надополнето ---
Најбитното, два пати Реал прв во група. И сега следува цитат, дека се е џабе, и пак нема да поминеме осминафинале. :icon_mrgr