ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Курназ, не биди Гоче Друго ми беше поентата. Гестот на Роналдо е театрален бтв... :tv:a gestot na c ronaldo kakov e?
Курназ, не биди Гоче Друго ми беше поентата. Гестот на Роналдо е театрален бтв... :tv:a gestot na c ronaldo kakov e?
Догодина гарант ова ќе е нов motion у ПЕС 2012 за прославување гол
Tebe dioptriata ti e slaba mislam ... i to mnogu slabaLaku noc teletabisi zeli vam deda Pipo...mizrii pola miljarda evra vi e timot a ede 38 godisnik da si igrat tasacite so vas,inace isto sme vo bilansot so vas so toa sto nie ve tepavme sred mardiD zato cuclata vo usta i naninuni
Syn има поставено скриена камера на Сан Сиро.Од кај ги копате фоткиве ?
дечки како сакате мислете утакмицата беше наместена за во корист на милан... значи по очигледни местенки од последниве 2 недели не сум гледал... прво салзбург-јувентус, кливленд-бостон(нба), фиорентина-емполи и оваа сега...Уште не можам да сфатам како не победивме. И во двата натпревари го надигравме Милан, и на Бернабе и на Сан Сиро. На Сан Сиро требаше да издвојуваме заслужена победа, но тоа е, не можеш против Италијани и судии, па и оној Инзаги, не можам да го гледам веќе. Еден другар исто така фан на Реал, ми ја кажува статистиката, и ми вика не ми се верува дека не победивме, имавме 100 паса повеќе од нив, неверојатно, 3 пати повеќе удари од нив, 6 претрчани километри повеќе од нив. Се на се, им покажавме на Милан кој е Реал од Мадрид и ги спуштивме на земја онаму каде што припаѓаат, затоа што се додека не се деси епик феилот на Пепе, Ди Мариа и компанија си играа курот со играчите на Милан. Па кога ќе ги слушнев навивачиве на Милан на стадионот што правеа кога Роналдињо ќе дадеше еден факинг пас меѓу двајца играчи, се чудев што требаше да прават навивачите на Реал после феноменално одиграните 60 минути.
Овој бод е случаен, уште 10 натпревари да одиграме со нив ова нема да го повторат. Мечот не го добивме поради грешката на Пепе, а таа грешка може многу лесно да биде исправена, и затоа на клупата го имаме најдобриот, специјалниот. Во Пепе јас сеуште немам надеж дека во иднина ќе игра одлично, но имам надеж во Мурињо кој учи на грешките, и во кој сум уверен дека во иднина нема да дозволи да се деси вакво нешто.
WOW па ти се радуваш што одвај бод добивте со гол од офсајд,ние одиме понатаму пазете се вие од Оксер и Ајакс а ние ќе си го ладиме гледајќи ве како гатузо и инзаги ви се главни играчиLaku noc teletabisi zeli vam deda Pipo...mizrii pola miljarda evra vi e timot a ede 38 godisnik da si igrat tasacite so vas,inace isto sme vo bilansot so vas so toa sto nie ve tepavme sred mardiD zato cuclata vo usta i naninuni
Ние имаме само 1 дедо кај вас е цел пензионерски дом уште Малдини и Костакурта ви фалат и да се комплетира целосно домотда а Дедо Перо кога ќе го стаса нека ми се јави усвари да вие нема да играте ЛШ додека игра дедото кај вас
Ај поминејте ги групите ќе правиме муабетof lele gjubrentus eden glup odi gubi ajde u evropa ligata :helou:
Ваљда му се испечатени пред утакмица,па се надевал дека ќе дајт гол.Ако не ги покажеше со нас,ќе ги покажеше со Ајах,сигурно.:smir:Јас не велам дека е наместена утакмицата синоќа, но сакам да предочам неколку сомнителни ситуации.
Прво, Реал до 65 минута се подигруваше со 7-кратиот Шампион на Европа, му ја криеше топка го исмејуваше и одеднаш застана како да незнае каде се наоѓа и да незнае што да прави. Голманот, што цела сезона трипати не му е шутнато на ГОЛ, прима два СМЕШНИ голови, вториот од ЧИСТ офсајд, но играчите на Реал никој, ама баш НИКОЈ не протестираше се правеа како да се да е нормално. После ДВАТА пимени ГОЛОВИ Реал пак се растрча како да сега почнуваше натпреварот.
Второ, Измените на Милан го вади Роналдињо (според мене НАЈДОБРИОТ играч на Милан во првото полувреме) го пушта Инзаги, го вади Пато (единствениот опасен играч на Милан после Роналдињо во првото полувреме) го пушта Амброзини, Ишто се случува Милан прави пресврт без НАЈДОБРИТЕ двајца играчи на теренот.
Трето, што ми е уште посомнително Инзаги влегува во 65 минутас делува „издрогирано“ прво го гази Чави Алонсо, а потоа во истиот напад очигледно го турка да не речам намерно и после се тоа дава два голови и подигнува два дреса кои се испринтани 69 и 70 броевите на неговите постигнати голови во Европските натпреварувања со кои станува нов РЕКОРДЕР пред РАУЛ.
Се поставува прашањето: Дали Инзаги знаел дека ќе го игра натпреварот (бидејќи оваа сезона игра многу малце, скоро па ич) и дека за 25 минути ќе постигне два гола, па си ги спремил дресовите?
Што мислите вие за овие сомнителни ситуации?