Марли срц, за се си у право, ја на пример никогаш не би рекол дека Реал ќе издвојува сигурна победа, и тоа баш против Милан. Ме мрзи сеа, иначе ќе барав постови од лани, ова не е ништо, сега еден до двајца пишаа нешто такво, демек ќе ве растуриме, лани беше јакото сите попалени, па на крај се деси тоа што се деси.Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!
Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.
Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.
Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???
Значи на што да фаќаш кусури стварно не ми е јасно !
Ок невикам не, можеби!Utre pocnuva nova pesna, nov Real Madrid, novi golemi pobedi kako i tituli. Sada ide Real Madrid za dugo godina u bolji zivot:tv:
Мене лично не се возбудувам толку.Интересна е утакмицава ама не е толку битна како шо ја направија.За разлика од нас вие сте тие кои се збудалија со враќањето на Пато.Ок невикам не, можеби!
Дај боже да почне али од нареден викенд.
Само зборот ми беше дека претерувате малце со чукањето у груди , а неосновано ! Разбираш ??
Neznam brat kaj si primetil cukanje u gradi??? Nikoj ovdeka ne svrsuva pa da kazes cukanje u gradi Jas sepak mislam deka e veke zapocnato i prodolzuvame i natamu so pobedi, nema nareden vikend.Ок невикам не, можеби!
Само зборот ми беше дека претерувате малце со чукањето у груди , а неосновано ! Разбираш ??
Друже нема смисла на твои 23-24 години ако ги имаш навистина толку да јадеш претерано многу гомна. Заеби сфативме до сега дека патиш од комплекс на нижа интелегенција па гледаш сите останати да ги омаловажуваш. А за странските јазици не се секирај знам доволно добро само се чудам до каде ќе оди твојата искомплексираност ајде продолжи!Ок невикам не, можеби!
едит: Сте имале и нормален фан (шала)
@ Serhio_Retardos
Нема смисла да те игнорирам !
Пошо глеам ставаш слики без текст, може имаш проблеми со разбирање на странски јазици, колку некултурно од мене што ставам такви слики !
На сликата пишува Дека Интернетот не те прави глупав, но прави другите да гледаат колку си глупав !
Aj smiri malce strasti, ne ide vaka samo mozes da jades ban od fan klubov:smir:
Пошо глеам ставаш слики без текст, може имаш проблеми со разбирање на странски јазици, колку некултурно од мене што ставам такви слики !
На сликата пишува Дека Интернетот не те прави глупав, но прави другите да гледаат колку си глупав !
ХАХА !Друже нема смисла на твои 23-24 години ако ги имаш навистина толку да јадеш претерано многу гомна. Заеби сфативме до сега дека патиш од комплекс на нижа интелегенција па гледаш сите останати да ги омаловажуваш. А за странските јазици не се секирај знам доволно добро само се чудам до каде ќе оди твојата искомплексираност ајде продолжи!
Добро ајде го утепал. Му направил две-три финтици ја жонглираше топката на рамо и? Сидорф изигра на повисоко ниво од него.ХАХА !
Ок ај сега сериозно, ја не патим од ништо само треќа смена сум досадно ми е, и интересни ми се типови што реагираат на провокации, па се зезав малу! Нема љутиш !
Али најсериозно, Роналдињо го утепа лани Серхио !
Ајде со среЈЧа утре, ќе ви треба
И да не ми се криете
Значи Шпаниска лига со Италијанска лига не се споредува така да на тоа поле не збори зошто не си у право.Па единствена работа што ја не ја сваќам овде е вашиот оптимизам и чукање у груди, а немате тепано подобар противник 3 године !!
Барса ве ебе кога ќе стигне, Милан ве ебеше у СРЕД МАДРИД, лани, Пјаниќ исто ве ебеше итн тн.
Ако мислите дека Милан треба да биде уплашен од победите на Малага и Балага, и остали второкласни тимчиња у вашата лига со 2 екипи, тогаш сте грешка.
Кога може Алкорноконркоканорнорн да ви закачи 4 комада, зашто би требале навивачите на Милан да стравуваат од Реал Мадрид ???
Значи на што да фаќаш кусури стварно не ми е јасно !