Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Те излажале мали:smir:
Мони не се пали на Рамос, ниту пак на никој друг фудбалер, туку Мони се пали на некој сосем нормален од нејзина близина:)
Друго нешто да ти кажам сакаш?
ме изрешета:kesa:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар :icon_lol:

П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа :pos:
Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Да прашам нешто, Колку души во фан клубот поседуваат International Madridista fan card?
Ме интересира да видиме колку се во Македонија официјални членови.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!
Dali e poradi ovoj ili onoj bitno nas ne sakaat, a ne Inter:pos2:

--- надополнето ---

Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар :icon_lol:

П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа :pos:
Taka be more, Naris:smir:

Inache Real Madrid mnogu go sakaat zenskite...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Кака вчерашниот дена го поминал со син му Лука,на трки со коњи во Мадрид.
Кака.jpg

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Бензема е дрво, теле недораснато! Премногу се очекува од него, плус е и преплатен, така да не верувам дека ќе сака да си оди зошто тешко некој клуб (освен Шити офкорс) ќе му даде толкава плата после ваква игра.

За последниот натпревар до душа, неможете да очекувате да игра крило како Роналдо, како за таа позиција Бензема не беше толку очаен. Полошо изигра Кристијано, на Бензема ако приметивте после 2-3 пати од кога дриблаше во празно послабо му подаваа...

Мое мислење е дека наредна утакмица со Сосиедад, ако вака продолжат (од Бензема не очекувам подобро) треба да му се даде шанса на Мората од клупа. :)

Se povredil denes, 7-10 dena aut.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?
Или ја сум добил погрешен впечаток ...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?
Ti si dobil sine:)...

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Иако никој не може да биде како Фиго, :) дечкото навистина наликува на него во стилот на игра :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom