Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Те излажале мали:smir:
Мони не се пали на Рамос, ниту пак на никој друг фудбалер, туку Мони се пали на некој сосем нормален од нејзина близина:)
Друго нешто да ти кажам сакаш?
ме изрешета:kesa:

Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар :icon_lol:

П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа :pos:
Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!

Да прашам нешто, Колку души во фан клубот поседуваат International Madridista fan card?
Ме интересира да видиме колку се во Македонија официјални членови.

Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!

Dali e poradi ovoj ili onoj bitno nas ne sakaat, a ne Inter:pos2:

--- надополнето ---

Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар :icon_lol:

П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа :pos:

Taka be more, Naris:smir:

Inache Real Madrid mnogu go sakaat zenskite...

Бензема е дрво, теле недораснато! Премногу се очекува од него, плус е и преплатен, така да не верувам дека ќе сака да си оди зошто тешко некој клуб (освен Шити офкорс) ќе му даде толкава плата после ваква игра.

За последниот натпревар до душа, неможете да очекувате да игра крило како Роналдо, како за таа позиција Бензема не беше толку очаен. Полошо изигра Кристијано, на Бензема ако приметивте после 2-3 пати од кога дриблаше во празно послабо му подаваа...

Мое мислење е дека наредна утакмица со Сосиедад, ако вака продолжат (од Бензема не очекувам подобро) треба да му се даде шанса на Мората од клупа. :)

Satellite

Se povredil denes, 7-10 dena aut.

Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?
Или ја сум добил погрешен впечаток ...

Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?

Ti si dobil sine:)...

Иако никој не може да биде како Фиго, :) дечкото навистина наликува на него во стилот на игра :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom