ме изрешета:kesa:Те излажале мали:smir:
Мони не се пали на Рамос, ниту пак на никој друг фудбалер, туку Мони се пали на некој сосем нормален од нејзина близина
Друго нешто да ти кажам сакаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме изрешета:kesa:Те излажале мали:smir:
Мони не се пали на Рамос, ниту пак на никој друг фудбалер, туку Мони се пали на некој сосем нормален од нејзина близина
Друго нешто да ти кажам сакаш?
Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар
П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа![]()
Не ме мешајте мене бе ало,Факт е дека Роналдо ми е најомилен фудбалер али не претерувајте!!!Иначе девојчињава тука знам дека се поради некој играчи,мене неможат да ме лажат!
Па денес повекето од женската популација се попалени по овој што го имаш на аватар
П.С Нарис немој само кире да ме види ке ме утепа![]()
еве плачам уштеУу,брат те закопа.![]()
Кака вчерашниот дена го поминал со син му Лука,на трки со коњи во Мадрид.
Прегледај го приврзокот 34822
Бензема е дрво, теле недораснато! Премногу се очекува од него, плус е и преплатен, така да не верувам дека ќе сака да си оди зошто тешко некој клуб (освен Шити офкорс) ќе му даде толкава плата после ваква игра.
За последниот натпревар до душа, неможете да очекувате да игра крило како Роналдо, како за таа позиција Бензема не беше толку очаен. Полошо изигра Кристијано, на Бензема ако приметивте после 2-3 пати од кога дриблаше во празно послабо му подаваа...
Мое мислење е дека наредна утакмица со Сосиедад, ако вака продолжат (од Бензема не очекувам подобро) треба да му се даде шанса на Мората од клупа.![]()
Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?
Или ја сум добил погрешен впечаток ...
Овој Педро Леон, со оглед дека го иам видено како игра само сеа од викендов, не ви наликува у стилот на игра малце на Фиго ?
Или ја сум добил погрешен впечаток ...
Не се секирај, јас го видов тоа уште преѓеска, само пробав да се пошегувам :smir: