Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Jaс би напрајл промена и со Чаби Алонсо. Се гледа дека подолго време не е во форма, би пробал Лас-Кедира, и Роналдо би го префрлил на лева страна а десно Леон.
Стартер Бензема, а второ полувреме одма Игуаин по едно нека играат.
Se soglasuvam za Xabi i Higuain, ama ne i za Leon na negovo mesto Di Maria i to e to:smir:

--- надополнето ---

Ајакс може да го победи Реал и без мене, убеден е Суарез

Значи сепак бев во право. Суарез влече казна поради жолти картони од лани и неможе да настапи на Бернабе.
Dechkovo dosta jak na zborovi:tv:...jas vchera da igrav protiv Nadal, imav shansi da go ubijam, zashto sum mnogu opasen:pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дел од интервјуто на Мурињо.

"Playing at home against Ajax and Milan can encourage fans and players. To have them playing in the group stage at the Santiago Bernabéu, rather than a team rookie of Israel or Cyprus, is a source of motivation. This is a short competition in the group stage. You play six games in three months. You can lose a game, but you can not afford to lose two. Especially when you have a new team like ours. There is pressure and it will be difficult.

"I will return to San Siro as coach of Real Madrid, not as the former coach of Inter. You know that people write things like 'fans against Inter Milan will encourage you." Who knows, I'll try as a professional achieve the result that Real Madrid need. "

Видеото освен у ЛШ магазинот може да го видите и овде

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Dechkovo dosta jak na zborovi:tv:...jas vchera da igrav protiv Nadal, imav shansi da go ubijam, zashto sum mnogu opasen:pos2:
они прво нека шутнат на гол па после ќе видиме....
иначе мислам дека треба педро леон или ди марија да бидат на местото на бензема утре,педро леон треба да добие шанса како стартер

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
Можеме и Пепе и Касиљас да ги вклучиме во договорот
мурињо се спомнува дека ке го наследи фергусон и сака да си донесе јаки играчи а тоа несомнено е кака.

Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
они прво нека шутнат на гол па после ќе видиме....
иначе мислам дека треба педро леон или ди марија да бидат на местото на бензема утре,педро леон треба да добие шанса како стартер
Ако даде Ајакс прв гол после Реал коа брлави ќе трчат и па на кајот нерешено или ќе изгубат тоа секогаш е така во последните 6 години во ЛШ
Се однесуе само на Реал

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Касиљас
Рамос-Пепе-Карваљо-Марсело
Чаби-Лас
-Озил-
Леон/Ди Марија-Роналдо
-Игуаин-​
Moже и вака...:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Касиљас
Рамос-Пепе-Карваљо-Марсело
Чаби-Лас
-Озил-
Леон/Ди Марија-Роналдо
-Игуаин-​
Moже и вака...:)
Треба леон да се испроба како стартер а и кедира не беше лош и најважно Игуаин да даде гол веќе

--- надополнето ---

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мурињо ги повикал сите играчи кои се спремни за утре. Ќе видиме утре кој ќе отпадне од списокот...

Иначе еве ги повиканите за утрешниот меч на двата тима:

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Casillas, Dudek y Adan.
Defensas: Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa y Mateos.
Centrocampistas: Khedira, Lass, Diarra, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria y Ozil.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema e Higuain.

CONVOCATORIA DEL AJAX
Porteros: Stekelenburg y Jeroen Verhoeven.
Defensas: Van der Wiel, Alderweireld, Ooijer, Daley Blind, Oleguer y Anita.
Centrocampistas: Eyong Enoh, Christian Eriksen, Siem de Jong, Emanuelson, Rasmus Lindgren, Teemu Tainio y Demy de Zeeuw.
Delanteros: Sulejmani, El Hamdaoui, Marvin Zeegelaar y Florian Jozefzoon.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
мурињо се спомнува дека ке го наследи фергусон и сака да си донесе јаки играчи а тоа несомнено е кака.
Стрпи се малце:)
Мурињо со Реал има 4 годишен договор
...(да речеме дека нема да го исполни цел договор)... И да оди во Манчестер тоа ќе биде за минимум 2 години, за 2 години Кака ќе има 31 а Руни 26-27(не гледам логика тука да му треба Кака, а не Руни) а ни воопшто во тоа од сега да си го планира тимот за во Манчестер

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
Стрпи се малце:)
Мурињо со Реал има 4 годишен договор
...(да речеме дека нема да го исполни цел договор)... И да оди во Манчестер тоа ќе биде за минимум 2 години, за 2 години Кака ќе има 31 а Руни 26-27(не гледам логика тука да му треба Кака, а не Руни) а ни воопшто во тоа од сега да си го планира тимот за во Манчестер
ме бендисува одговорот ама не е се така розово.
мурињо има 4 годисен договор ама ако не освое ништо оваа година ке му ја ударат клоцата без разлика колку тој е добар.
за колку години ке биде не знам не сум гатачка,кака ке биде 31 точно е ама не се лоши годините (занети има 37 па играе како 20 годишен) ,
Со кака сигурно ке сака пакет со бензема или игуаин (со доѓањето на руни нема да сака ниту бензема ниту игуаин да седе на клупа а и на реал не му треба играч со 9,5 милионска плата)што знаци кака и бензема се подобри од руни (ке има супер плејмејкер кој само од дресови ке ја полнат касата и голем талент како што е бензема)
Руни изигра минатата година прекрасно ама е во голема криза и играе многу лошо од мај месец.
п.с секој има право на мислење.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.521
ме бендисува одговорот ама не е се така розово.
мурињо има 4 годисен договор ама ако не освое ништо оваа година ке му ја ударат клоцата без разлика колку тој е добар.
за колку години ке биде не знам не сум гатачка,кака ке биде 31 точно е ама не се лоши годините (занети има 37 па играе како 20 годишен) ,
Со кака сигурно ке сака пакет со бензема или игуаин (со доѓањето на руни нема да сака ниту бензема ниту игуаин да седе на клупа а и на реал не му треба играч со 9,5 милионска плата)што знаци кака и бензема се подобри од руни (ке има супер плејмејкер кој само од дресови ке ја полнат касата и голем талент како што е бензема)
Руни изигра минатата година прекрасно ама е во голема криза и играе многу лошо од мај месец.
п.с секој има право на мислење.
Мислам дека треба да го посетиш подфорумот Мода и Убавина, многу подобро ќе ти одговара него ли тука.

Мурињо ќе праел тим уште сега за во Манчестер, оф мори мајко индијо, што се нема да прочиташ.

А Мурињо и да не освои ништо, и пак да не помине осминафинале во ЛШ и прво коло во Копа Дел Реј, пак нема да биде избркан пошо има пребогат договор, и Перез не е глуп да го плаќа само за една сезона. Ама џабе е, не си запознаена со тоа..

А Кака за 2 сезони комотно ќе може да оди да игра во МЛС, т.е ако нема никаков прогрес кај него сеа откога ќе се врати, може уште на лето да им се приклучи на Анри и Маркез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom