Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Неее никако Дрогба.Тој ќе не уништо целосно.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Mourinho (15.08.10 - press): Важно е да кажам дека сум задоволен со играчите кои ги имам на располагање. Не можам да барам повеќе од тоа што ми го даваат играчите за овој краток период. Многу сум задоволен од мојата екипа. Очигледно е дека тактички не сме екипа, но сме добро психички подготвени, во тоа сме екипа.

Bayern беше добро подготвен, само што го освои Супер Купот на Германија. Натпреварите во претсезона или ги играш за да победиш или за да станеш поконкурентна екипа. Поради второто игравме натпревари со подготвени екипи. И тоа се нашите тешкотии. Два пати го гледав натпреварот и имавме 7 шанси за гол. Изигравме добар натпревар против Bayern, играчите одлично се однесуваа на терен. Имајќи ги во предвид новите играчи кои се уште не си ги познаваат колегите и оние кои играа за репрезентација два дена пред тоа можам да кажам дека балансот од натпреварот е позитивен.

Повредата на Pepe не ме загрижува воопшто, можеби нема да игра на првиот натпревар во Liga, но на вториот сигурно. Проблем е повредата на Garay, може да биде полоша од очекуваното. Имаме одлична одбрана, ги имаме Carvalho и Arbeloa и не сме во никаква драматична ситуација.

Мораме да не сметаме на Kaká, и екипата мора да се навикне на тоа.

Casillas е тука за да брани, затоа е и најдобар голман во светот.

Вратата е отворена и за влез и за излез на играчи, како вратите на ‘Far West’ се отвора и затвара. Ниеден тренер не вика не за нови засилувања, но таа тема е во рацете на клубот.

Против Standard ќе играат Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Drenthe, Granero, Lass, Gago, Van der Vaart, Benzema и Higuaín.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Ова сакав да го видам, последните две имиња заедно :vozbud:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Против Standard ќе играат Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Drenthe, Granero, Lass, Gago, Van der Vaart, Benzema и Higuaín.
Кога ќе ги видам Албиол Дренте и Гранеро во прва постава стварно ми се одгледува натпреварот

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Маркос Тебар продаден во Гирона за 100 евра.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
На клупа ваљда ќе биде, едино ако не го прати натпреваров од трибини.
какви трибини бе немој вака дезинформации да ми даваш сакаш тука удар срце да добијам(да не речам инфракт)

--- надополнето ---

Флорентино Перез бесен на Кедира: Каков глупак!

Само неколку недели е во Реал Мадрид но германскиот репрезентативец САми Кедира веднаш се замеша во скандал во Кралскиот клуб.
Скандалот се случи веднаш после пријателскиот натпревар на кралевите против Баерн Минхен во кој играчот за врска се представи фантастично на теренот и со сигурност пријатено изненади со своите игри.

По натпреварот младиот германец го разбесна председателот на Белиот Балет, Флорентино Перез. Сцената се случи зад автобусот на Реал при напуштањето на Алијанц Арена кога Перез им нареди на ѕвездите да останат и да се сликаат со фановите.

Кедира беше единствениот фудбалер на Реал кој се качи во Автобусот за да неколку минути подоцна се симне и се слика со своите пријатели, со тоа тој го навлече гневот на Перез.

„Кога председателот ќе ти каже да направиш нешто ти го правиш тоа! Јасно?“, избувна Перез кој подоцна продолжи да се нервира. „Искрено не им верував на очите. Момчето се мисли дека е многу важно. Каков глупак!“.
овоа го имаше и по другите медиуми или пак "спортденес:официјано мата во барселона" ???

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Осеќам дека Озил утре или другиден ќе биде нов играч на Реал.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Озил...:tapp: Какви играчи имаме на таа позиција, а ние купуваме ли купуваме. Преку глава више...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нека остане кај што си е што мајка бара у Реал тој.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
паа вие немојте да мислите дека мурињо нема размислувано за тоаа..
мене ако ме прашувате озил ке биде купен пореди неколку причини.:
1 озил не е таков играјач кои игра само на таа позиција како полушпиц..
2.може да игра на двете крилни позиции(педро леон, анхел ди мариа)
3 и најважно со ови предиспозиции тој му дава Мурињо за време
на натпреварот можност да ја смене скроз тактиката без да направи никаква
измене, педро леон и ди мариија никогаш нема да можат да играт како класичен
плеј(полушппиц)..Тие се тие поливалентни играјачи кои овозможуваат ротациии
за време на утакмицата..класичен пример -иниеста -може да игра лево крило
лев везен,десен везен па понекој пат и задни везњи..такви играјачи се барат денес
-комплетни и тоа им ја дига цената на нив и ги прави толку баранi--озил е сличен профил
на мулер со некои ислкучоци..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
ја осеќам дека осминафинале ќе поминеме
Каква врска има тоа со мојот пост ?

До Среда се ќе се знае, Вердер игра во ЛШ со Сампдорија, ако заигра за нив ќе нема право да игра за нас, а според последните вести околу него голема е веројатноста да биде нов играч на Реал.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Каква врска има тоа со мојот пост ?

До Среда се ќе се знае, Вердер игра во ЛШ со Сампдорија, ако заигра за нив ќе нема право да игра за нас, а според последните вести околу него голема е веројатноста да биде нов играч на Реал.
добро бе па ти одма се затепуеш,дечко ти добар си или не си наспан:pos2:
тоа ја осеќам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom