Секси голчиња вториот на Игуаин и оној на Чаби, Игуаин има неверојатен осет кога и како да се позиционира, а и има неверојатен финишинг. Уште да стекне поголемо искуство, да ги буши мрежите и во важните натпревари, и тогаш се ќе биде како што треба.
Кога ќе имам време ќе го симнам натпреваров да го изгледам, него ме интересира како одигра Ди Мариа, направи ли конечно нешто добро, или уште сега се гледа дека Педро Леон ќе му го земе местото ?

И за другите ако сакате даете мала анализа..
Ае честито нека ни е победава....иначе неможев да го гледам,некој нека кажи како изиграа??? :smir:
Ди Марија изигра одлично за разлика од првиот натпревар,трчаше дриблаше асистираше шутираше...имаше и добри шанси за гол,но немаше срека човекот,но мислам дека со тек на времето ке се вклопи.
Дренте мислам дека е првиот кој ке го напушти Реал оваа година,секоја чест на брзината која ја има,но човекот едноставно не е за во Реал.
Албиол иста песна како лани,многу несигурен во себе.
Гарај одличен.Цврст,сигурен,ништо не помина покрај него.Доколку не дојде Пепе,мислам дека тој би бил правиот избор за партнер на Пепе.
Лас уште еднаш ја покажа својата класа.Човекот е ѕвер,право куче...ти влегува во ''клинч'' и нема мрдање
Мамаду слабо...најверојатно тој ке му прави друштво на Дренте при напуштањето на Реал
Гаго изигра одличен меч.Неверојатен тандем се со Чаби.Во второто полувреме,кога играа тие двајца,не сум сигурен ама мислам дека топката ни еднаш не пројде на полвината на Реал.Мислам дека има иднина во Гаго и не треба да се избрзуваат со негова продажба,би сакал да остане.
Педро Леон беше доста понезабележителен од минатиот натпревар,но сепак изигра добро.Имаше неколку ситни грешки но сето тоа е оправдано со тоа што му е само втор натпревар во Реал,ке го биде.
Бензема ме изненади многу пријатно,почна да дава знаци на живот,добро одигра му недостасуваше само гол за да ја запечати добрата игра.
За Игуаин и Роналдо мислам дека нема потреба да коментирам,моментално се класа над сите други играчи во Реал.