Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Читав пред некој ден (ми се чини на АС) дека кој и да сака да го купи Маркос Алонсо, ќе мора да има buy-back опција. Се надевам дека не отстапиле од тоа зашто овој беше еден од најдобрите ланската сезона во Кастиља.

Едит: Има buy back за Алонсо, а ќе се бара и за секој друг младинец. Тоа е одлично!

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
да се надеваме дека Каналес и овој 9 Родриго или како се викаше дека ќе бидат во првиот тим:pipi:
Да да Родриго. На европсково одигра 2 натпревари против Португалија и против Хрватска против Хрватска постигна гол.

--- надополнето ---

Е ај не заплачи....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дечки, шибам и јас на одмор. Сакам периодов да купиме лев бек конечно. Бидете поздравени, се читаме понатаму!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ае бегам јас на одмор....се надевам кога ќе се вратам ќе има добри вест ! поздрав :smir:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Касиљас-Captain
Рамос-Vice captain
Пепе-Vice captain 1

:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дечки бев на одмор не сум баш во тек со настаниве.. Ај ако можи некој накратко да ми кажи кој дојде кој замина кој е пред потпишување и слично. Слушнав нешто оти Раул заминал во Шалке? Вистина е?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дечки бев на одмор не сум баш во тек со настаниве.. Ај ако можи некој накратко да ми кажи кој дојде кој замина кој е пред потпишување и слично. Слушнав нешто оти Раул заминал во Шалке? Вистина е?
Се снајдов, исчитав се. ЖАЛОСНО е ова шо се случило двете легенди ни заминаа.. читав и плачев. Не ми се верува, мислев оти е некоја измислица ко ми кажаја.. Лошо многу лошо. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom