- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
да се надеваме дека Каналес и овој 9 Родриго или како се викаше дека ќе бидат во првиот тим16:00 Шпанија - Англија
19:00 Франција - Хрватска

да се надеваме дека Каналес и овој 9 Родриго или како се викаше дека ќе бидат во првиот тим16:00 Шпанија - Англија
19:00 Франција - Хрватска
Да да Родриго. На европсково одигра 2 натпревари против Португалија и против Хрватска против Хрватска постигна гол.да се надеваме дека Каналес и овој 9 Родриго или како се викаше дека ќе бидат во првиот тим![]()
PozzДечки, шибам и јас на одмор. Сакам периодов да купиме лев бек конечно. Бидете поздравени, се читаме понатаму!
kolku godini e toj na slikataЗа 3 години ке дојде со Каналес ке играат![]()
Хах што игра зверов и каде игра?
Шпиц во Сампдорија хххх)Хах што игра зверов и каде игра?![]()
According to transfer market insider Pierpaolo Marino, Real Madrid officials could soon decide to track Sampdoria's Italian striker Giampaolo Pazzini upon the advice of coach Jose Mourinho.Хах што игра зверов и каде игра?![]()
Се снајдов, исчитав се. ЖАЛОСНО е ова шо се случило двете легенди ни заминаа.. читав и плачев. Не ми се верува, мислев оти е некоја измислица ко ми кажаја.. Лошо многу лошо.Дечки бев на одмор не сум баш во тек со настаниве.. Ај ако можи некој накратко да ми кажи кој дојде кој замина кој е пред потпишување и слично. Слушнав нешто оти Раул заминал во Шалке? Вистина е?