Врска немаш. Вака да ти кажам. Шпанија и Португалија се како Македонија и Грција или Хрватска и Србија така да не се сакаат многу многу. И на Мадриѓаните и не им е баш по кејф дека Роналдо, Пепе, Мурињо се Португалции дека се најголеми ѕвезди на Шпански клуб. Но ова и во последно време некако згаснува бидејки све е веќе во парите. Така да на Перез му одговара да игра Роналдо во негов клуб му носи пари од маркетинг на Мадриѓаните во последно време (последниве сезони) не им е битно кој ке игра тие сакаат само титули и толку.Боби[Мкд];3659027 напиша:Колкави се? Поголеми од Реал да помине 1/8 финале сигурно.
Ајмо уште еднаш.
Швајни не е португалец па за Реал да игра, германец ниту играл, нит ќе игра во Реал. Хенес стана експерт за одбивање гигански понуди.
Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.Ди Мариа ќе биде презентиран утре или задутре...
Кои играчи се поврзуваат од кај нас со други клубови моментално...Дренте, Лас, Раул, Кака, Бенз, други...????
Хм!? Се припрема пиратов. Ќе пукни сезонава[/COLOR]Гранеро си го скратил годишниот одмор кој му го дал клубот, и веќе две недели тренира во Мадрид, два пати на ден, во сала и на терен.
Да не се заљуби во него?:smeshko::smeshko:Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.