Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
El Real Madrid ha comunicado oficialmente al Racing de Santander mediante un fax que el futbolista Sergio Canales jugará la próxima temporada a las órdenes de José Mourinho en el equipo blanco,

Реал официјално преку факс им соопштиле на Сантандер дека Каналес наредната сезона ќе игра во Мадрид.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не гледајте само на СП, добро изиграл и ајде...глејте колку играчи што играат во репрезентација играат во клубовите како резерва или послаб тим.
Си го гледал Баерн барем на два три пати лани па да видиш како играше Швајни !? :lud:

Di María llega el jueves a Madrid y será presentado
Ди Мариа доаѓа во Мадрид во четврток, каде што ќе ги помине медицинските тестови, и ќе биде презентиран пред фановите кои за прв пат ќе можат да го видат првото засилување на Мурињо во дресот на Реал Мадрид. Ќе потпише 6 годишен договор, и се шпекулира дека ќе заработува по 2 милиони годишно.
Замисли паѓа на медицинските тестови :icon_lol:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Си го гледал Баерн барем на два три пати лани па да видиш како играше Швајни !? :lud:
А ти си го гледал?! Не дек имам некои симпатии кон Баерн, но Швајни лани цела сезона ја изигра на прилично на нивото на Светсково(барем јас ко го гледав во лига на шампиони) !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А ти си го гледал?! Не дек имам некои симпатии кон Баерн, но Швајни лани цела сезона ја изигра на прилично на нивото на Светсково(барем јас ко го гледав во лига на шампиони) !
Изгледа си ме сфатил погрешно...
Сакав да кажам дека Швајни лани изигра одлична сезона, иако беше ставен од крило да игра како плејмејкер, се снајде одлично и стана еден од најдобрите на таа позиција моментално.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ајт, го активирав пак блогчето, па повторно ќе можете да ги читате најновите вести поврзани со Реал Мадрид, на македонски јазик. :)

Ди Мариа пристигнува во Четврток
http://realmadrid-mk.blogspot.com/2010/07/blog-post_8640.html
Ласана Диара на мета на Јувентус
http://realmadrid-mk.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html

И за сите кои имаат фејсбук, а сеуште не станале обожаватели. :)
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Real-Madrid-MK/194856027747?ref=ts

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Швајни може да дојде ако не му понудат овие од Баерн побогат договор,приближно колку што зема Рибери ако не бара и повеќе.:toe:Иначе да прашам ако дојде до тоа да направи трансфер во Реал со која формација ќе се игра бе:raz:
4-2-3-1 или друга.Пошто Швабава игра и DM ама негова природна позиција е крило и многу подобро игра на таа позиција него на DM.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Швајни може да дојде ако не му понудат овие од Баерн побогат договор,приближно колку што зема Рибери ако не бара и повеќе.:toe:Иначе да прашам ако дојде до тоа да направи трансфер во Реал со која формација ќе се игра бе:raz:
4-2-3-1 или друга.Пошто Швабава игра и DM ама негова природна позиција е крило и многу подобро игра на таа позиција него на DM.
Како DM е далеку подобар од крило. Од кога му ја сменија позицијата игра далеку подобро, би бил супер партнер за Чаби. Ни фали таков шваба што ќе гризе цела утакмица.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Како DM е далеку подобар од крило. Од кога му ја сменија позицијата игра далеку подобро, би бил супер партнер за Чаби. Ни фали таков шваба што ќе гризе цела утакмица.
:nenene::nenene:
Го гледав кога играше во Баерн како партнер на Ван Бомел и никогаш не изигра убаво.А кога почна Ван Гал да го става понапред или крило ѕверка беше:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
:nenene::nenene:
Го гледав кога играше во Баерн како партнер на Ван Бомел и никогаш не изигра убаво.А кога почна Ван Гал да го става понапред или крило ѕверка беше:toe:
Не знам што си гледал, ама последнава сезона ја одигра како ДМ, и важи за еден од најдобрите играчи во Бундеслигата. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ах...заборавивме што правеше Лас изминатиов период во Реал :(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ах...заборавивме што правеше Лас изминатиов период во Реал :(
Далеку од тоа, мене ми е највише жал за него. Да беше све у ред со Лас немаше ни да помислим на Швајни, ама не смее да се заморува многу Лас, а тоа значи дека нема да биде стандарден првотимец. А еве гледам Јуве се заинтересирани за него, па ништо чудно да го продадат. :/

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Не знам што си гледал, ама последнава сезона ја одигра како ДМ, и важи за еден од најдобрите играчи во Бундеслигата. :)
Па токму поради тоа што е најдобар би требало да бара повисока плата и од Рибери ама Баерн нема шанси на тоа да се согласи е тогаш би барал трансфер а познавајќи го Перез
не би требало да се мисли многу колку пари да фрли особено ако се знае дека и Мурињо е загреан за него:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Јас мислам дека Баерн нема теоретски шанси да го продаде, едноставно, не само они, цела Германија си ги цени своите играчи. Ај кажете некој германец во последно време кој направил трансфер од германски клуб во некој клуб од друга земја, за висока цена, како што се спомнува оваа на Швајнштајгер ? Но, за се има прв пат.. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јас мислам дека Баерн нема теоретски шанси да го продаде, едноставно, не само они, цела Германија си ги цени своите играчи. Ај кажете некој германец во последно време кој направил трансфер од германски клуб во некој клуб од друга земја, за висока цена, како што се спомнува оваа на Швајнштајгер ? Но, за се има прв пат.. :)
Перез ќе направи defloration и на швабскиот пазар...донт вори :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Абе и јас мислев за Кики и Кака дека нема шанси да ги напуштат Ман.утд односно Милан ама сепак ги зедовме:icon_lol:
Иначе што се однесува до Швајни мислам дека и тој ќе направи како Балак:toe:Ќе види колкави се шансите на Баерн за освојување на ЛШ покрај толкава конкуренција и самиот ќе си бара трансфер:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom