Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Немора ни да се бара де, Метцелдер е шваба, а до лани играше за нас... остај што тресе зелени Боби.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Боби[Мкд];3659027 напиша:
Колкави се? :) Поголеми од Реал да помине 1/8 финале сигурно. :icon_lol:

Ајмо уште еднаш.

Швајни не е португалец па за Реал да игра, германец ниту играл, нит ќе игра во Реал. Хенес стана експерт за одбивање гигански понуди. :)
Врска немаш. Вака да ти кажам. Шпанија и Португалија се како Македонија и Грција или Хрватска и Србија така да не се сакаат многу многу. И на Мадриѓаните и не им е баш по кејф дека Роналдо, Пепе, Мурињо се Португалции дека се најголеми ѕвезди на Шпански клуб. Но ова и во последно време некако згаснува бидејки све е веќе во парите. Така да на Перез му одговара да игра Роналдо во негов клуб му носи пари од маркетинг на Мадриѓаните во последно време (последниве сезони) не им е битно кој ке игра тие сакаат само титули и толку.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ди Мариа пристигна во Мадрид
http://realmadrid-mk.blogspot.com/2010/07/blog-post_6783.html

--- надополнето ---

Гранеро си го скратил годишниот одмор кој му го дал клубот, и веќе две недели тренира во Мадрид, два пати на ден, во сала и на терен.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Eве што мислат играчите и селекторот на Шпанската репрезентација за Касиљас...
Чави-Тој е лидерот на овој тим.Ние го следиме неговото водство и му помагаме кога можеме.Тој е победник и шпанскиот фудбал му должи многу на него,,
Цеск-Икер е Господ.Најдобриот играч било кога,и не само како играч,феноменален е и како личност и како капетан.
Виља-Тој не спаси нас против Парагвај и сигурен сум ќе продолжи тоа да го прави..
Пике-Помислив дека Богородица се појави кога го одбрани пеналот.
Реина-Му кажав на Касиљас каде можеби ќе шутира Кардозо,но тоа беше Касиљас кој го одбрани пеналот.Тој е феноменален.Најдоброто е во него.Тој секогаш има добри моменти.
Дел Боске-Тој е лидер на тимот на и вон теренот..Тој е икона

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Хахаха.....изјавана од Пике.....несалам е жими се....:pos:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ди Мариа ќе биде презентиран утре или задутре...

Кои играчи се поврзуваат од кај нас со други клубови моментално...Дренте, Лас, Раул, Кака, Бенз, други...????

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Решил да си замине, нејќе да дреме на клупа.:toe:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
^
Јас па мислам дека нема да го напушти Реал:toe:
Мурињо имаше изјавено во неколку наврати дека сака да соработува со играчи кој се на залезот од својата кариера.Пример со Дрогба и Милито.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Можно е брат, не викам дека не е така, ама доколку би заминал мислам се знае зошто е...нејќе да седи на клупа, кратко и јасно.:toe:

I

IBIZA SOUND

Гостин
real ne trebe da se ponasa taka so negovite legendi,a ne pogotovo so najgolemata
raul

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ди Мариа ќе биде презентиран утре или задутре...

Кои играчи се поврзуваат од кај нас со други клубови моментално...Дренте, Лас, Раул, Кака, Бенз, други...????
Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
[/COLOR]Гранеро си го скратил годишниот одмор кој му го дал клубот, и веќе две недели тренира во Мадрид, два пати на ден, во сала и на терен.
Хм!? Се припрема пиратов. Ќе пукни сезонава :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.
Да не се заљуби во него?:icon_lol::icon_lol::smeshko::smeshko:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom