Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Красен Савиола си продадовме :kesa:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ако изгубиме на сантиагно би ја препуштил ла лига. Ние и да изгубиме на Сантиаго си играме до крај да не те потцетувам како беше пред некоја сезона од -19 кога се вративме. :smir::helou:
Кога се имате вратено од -19?:icon_lol:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Тоа уште ни Пелегрини не го знае,официјалните состави се објавуваат 1 час пред почетокот на натпреварот.Инаку за составот мислам дека многу подобро ке биде Гаго да игра место Лас,бидејки моментално е во значително подобра форма.

Кога веке е спомнат Касиљас,се надевам дека конечно ке почне да брани како што знае,зошто и тоа како ке ни бидат потребни неговите одлични голмански способности за дербито...

Се на се,песимист сум за овој натпревар...
Гаго е во подобра форма, но Лас ке е потребен за таков дуел. Лас цврст е во дуели и ке биде играч потребен кој ке биде целосно задолжен за дефанзива. Лас е подобар од Гаго во дефанзива. Офанзивно ги имаме Гути и Чаби. Така да Лас само ке стои на центар и маме ке ебава.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ако изгубиме на сантиагно би ја препуштил ла лига. Ние и да изгубиме на Сантиаго си играме до крај да не те потцетувам како беше пред некоја сезона од -19 кога се вративме. :smir::helou:
Па нормално дека ќе си играте до крај, уште тоа ви остана.

B

Beck's

Гостин
Гаго е во подобра форма, но Лас ке е потребен за таков дуел. Лас цврст е во дуели и ке биде играч потребен кој ке биде целосно задолжен за дефанзива. Лас е подобар од Гаго во дефанзива. Офанзивно ги имаме Гути и Чаби. Така да Лас само ке стои на центар и маме ке ебава.
vaka nekako mislis

Iniesta vs Lass:tv:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Шетнете двајцата дури не сте примиле бан. Ајде гитла.
Па да не не е така? Јас само си кажувам како што е, и сам знаеш дека Реал игра само у Примера и ќе стори све за да ја освои.

Не си ти никој фактор на форумов па да кажуваш кој да шета и да го потиш, си има луѓе надлежни за тоа. Ако ти смета мојот пост заобиколи го.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лас пред Гаго у секој случај. Лас е многу подобар во дефанзива од Гаго, + многу е поупорен од него. Гаго премногу наивно испаѓа, понекогаш игра непотребно пресинг врз играчите од средниот ред и доста често испаѓа многу лесно, а против средина како на Барса би било многу лошо тоа.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Ај погоди кој е тој што трча по Кака.:pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Може ја може ја .... најдобриот играч на планетава ? Тој ли е ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom