Кога се имате вратено од -19?Ако изгубиме на сантиагно би ја препуштил ла лига. Ние и да изгубиме на Сантиаго си играме до крај да не те потцетувам како беше пред некоја сезона од -19 кога се вративме. :smir::helou:
Mислам дека би требало да игра...време е...веќеKaka so naprai ke igra na El Classico:smir:
Гаго е во подобра форма, но Лас ке е потребен за таков дуел. Лас цврст е во дуели и ке биде играч потребен кој ке биде целосно задолжен за дефанзива. Лас е подобар од Гаго во дефанзива. Офанзивно ги имаме Гути и Чаби. Така да Лас само ке стои на центар и маме ке ебава.Тоа уште ни Пелегрини не го знае,официјалните состави се објавуваат 1 час пред почетокот на натпреварот.Инаку за составот мислам дека многу подобро ке биде Гаго да игра место Лас,бидејки моментално е во значително подобра форма.
Кога веке е спомнат Касиљас,се надевам дека конечно ке почне да брани како што знае,зошто и тоа како ке ни бидат потребни неговите одлични голмански способности за дербито...
Се на се,песимист сум за овој натпревар...
Па нормално дека ќе си играте до крај, уште тоа ви остана.Ако изгубиме на сантиагно би ја препуштил ла лига. Ние и да изгубиме на Сантиаго си играме до крај да не те потцетувам како беше пред некоја сезона од -19 кога се вративме. :smir::helou:
vaka nekako mislisГаго е во подобра форма, но Лас ке е потребен за таков дуел. Лас цврст е во дуели и ке биде играч потребен кој ке биде целосно задолжен за дефанзива. Лас е подобар од Гаго во дефанзива. Офанзивно ги имаме Гути и Чаби. Така да Лас само ке стои на центар и маме ке ебава.
1:24 - 1:40 :tv:
davase gol posle primavme i 6 drugi
Па нормално дека ќе си играте до крај, уште тоа ви остана.
Децата немаат сопирачкиvaka nekako mislis
Iniesta vs Lass:tv:
Па да не не е така? Јас само си кажувам како што е, и сам знаеш дека Реал игра само у Примера и ќе стори све за да ја освои.Шетнете двајцата дури не сте примиле бан. Ајде гитла.
:nesum:Децата немаат сопирачки
ХИНТ: Висок е 132 цм :tv:Ај погоди кој е тој што трча по Кака.:pos2: