Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Немој да зеам од Бензема да почнам да правам клипови со лоши игри, ќе треба преку 10 да има. Или пак од Меси и Роналдо кога не играле добро, во некои 2-3 утакмици.

Треба да си ИДИОТ па да не го ставиш Игуаин на Ел Класико, туку Бензема кој е послаб играч и кој нема играно месец и кусур заради повреда.

Дај немојте со вакви глупости.... :tapp:

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
ok ke zborime posle 1 nedela i ke vidime kako igrase Higuain (ako ke igra )

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
аха, најголем проблем имам и речиси сите во реал фан клубот го знаат ...:tv:
Па гајле ми е за твојот проблем, ја си дадов свое мислење и не се прај многу паметен ако немаш што да кажеш. Игнор.

Иначе Гаго мислам дека треба да стартува, влегува у некаков ритам човекот. Незнам зашто ама ако игра Гути сум сигурен дека ќе тепа Реал а ако игра Гранеро МП е луд.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
BATISTUTA 9 што направи со карикатурата..?
штом се вратам у ск ќе ја ставам... (гонзало беше вашиот избор) моментално славам велигден :cug:

Па гајле ми е за твојот проблем, ја си дадов свое мислење и не се прај многу паметен ако немаш што да кажеш. Игнор.

Иначе Гаго мислам дека треба да стартува, влегува у некаков ритам човекот. Незнам зашто ама ако игра Гути сум сигурен дека ќе тепа Реал а ако игра Гранеро МП е луд.
знаеш ли дека нашиот јазик е двосмислен? и некогаш постои и иронија во него... па види добро шо сум ти рекол :tv:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Benzema e 10 pati podobar od Higuain dobriot igrac se dokazuva vo Derbi so Milan Valencia i dr...
Епа еве му шанса на Игуаин да се докаже...ако до сега не го направил тоа:tapp:
Со кој памет бе Бензема во прв состав коа нема играно бог ти знае од кога, а и кога играше не прикажуваше ништо посебно.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Страшни муабети напрајвте во овие 2 страници. Ај сеа оладете .

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Епа еве му шанса на Игуаин да се докаже...ако до сега не го направил тоа:tapp:
Со кој памет бе Бензема во прв состав коа нема играно бог ти знае од кога, а и кога играше не прикажуваше ништо посебно.
абе види втор наскап платен напаѓач ни е во историјата наша... заслужува секој цент до сега ... мамето негово ќелаво, се надевам дека ќе го гледам уште овој месец (во случај да се опраи од повредата) на лето нека го дадат на Ферги па он нека му ја мисли :pipi:

Страшни муабети напрајвте во овие 2 страници. Ај сеа оладете .
хахаха.... доброоо друже командире :smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Iguain moze samo na Xerez,Rasing da mu dava golovi zs znaes mnogu dobro koga igravme so Lyon sto promasil posle so Barca vo Camp Nou katastrofa igrase so Sevilla,Milan i dr .Benzema e 10 pati podobar od Higuain dobriot igrac se dokazuva vo Derbi so Milan Valencia i dr...
Против Барселона има играно четири пати и има постигнато 2 гола...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom