Не ме заебавај, Колку голови има наместено Рамос не можам да бројам. Памтиш конекцијата Рамос-РВН колку голови паѓаа?До сега во животот му памтам еден центаршут на Рамос, али каков центаршут.....погледнете
Не ме заебавај, Колку голови има наместено Рамос не можам да бројам. Памтиш конекцијата Рамос-РВН колку голови паѓаа?До сега во животот му памтам еден центаршут на Рамос, али каков центаршут.....погледнете
Не кажиму на Манга,Маикон подобар од РамосНе ме заебавај, Колку голови има наместено Рамос не можам да бројам. Памтиш конекцијата Рамос-РВН колку голови паѓаа?
Добро де, викам за најдобриот центаршут до сега и никад нема да го заборавамНе ме заебавај, Колку голови има наместено Рамос не можам да бројам. Памтиш конекцијата Рамос-РВН колку голови паѓаа?
И Маикон и Рамос се дефанзивни бекови но во ниеден поглед Маикон не е подобар од Рамос,а и Ласс не треба да го продаваме.Тој е еден од најдобрите дефанзивци на светот , а знаеме на таа позиција како се земаат картони и ни треба уште еден покрај Чаби.Добро де, викам за најдобриот центаршут до сега и никад нема да го заборавамАли у право е Манга, повеќето центаршутеви му се за никаде, тука таму некој ке се погоди.
Ааа, оти мислев дека е помлад да го ебам..LASS 25 god
MAICON 30 god, се купува ли триес годишен играч на таа позиција??
28 има Маикон.Ааа, оти мислев дека е помлад да го ебам..
Сериозно, мислев дека има 26-28 години, тогаш ќе можеше да игра уште најмалце 3-4 сезони во врвна форма, сега кога видов дека има 30..:nenene: :nenene: