Абе и вие незнаете што зборите...еднаш МП е крив, еднаш МП не е крив он ли му кажа на Хиго да утне против Лион, еднаш овој весник нема везе, оној нема везе...што сакате вие бе луѓе??? сте се запрашале некогаш??? Реал игра добро, ама губи од јаки тимови, играшите се во ред, ама пак губиме од јаки тимови, ц ц ц...
Едно запамтете цел тим е КРИВ за сезонава!!!!!!! Роналдо е добар, ама коа ни требаше го немаше, Хиго е добар, ама коа ни требаше го немаше итн итн...МП не направил добра тактика затоа изгубивме...значи сите се криви за сезонава. Некои не се докажаа ама ич (вие ги праите ѕверови) со овој тим позади мене и јас ќе давам голови.
Хиго колку асални гола има дадено (да издрибла некој или сам да игра коа не му иде на тимот) ова е само еден од 90% од играчите...Кака :kesa:, Чаби:kesa:, Албиол:kesa:, Бенз:kesa:, Гранеро:kesa:. Сеа знам ќе се јават поединци и одма што сакаш од Кака, Чаби...? да игра како што треба, немора да дава голови, а вие од 90 мин ако рачунате за 2 паса играчот е одличен:bravo: и други.(ме мрзи да ги набројувам зошто ќе напишам роман за секој што како направил).
Ајде сеа напаѓајтееее...да видам дали некој ќе каже дека сум до негде во право!!!