VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
Ако на Марка пишува дека е Валдано или некој трет крив ајде ОК, ама на Ел Мундо ќе пишат што сакаат
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Ако на Марка пишува дека е Валдано или некој трет крив ајде ОК, ама на Ел Мундо ќе пишат што сакаат
Истото што сакав и ја да го кажем, само ме мрзеше да пишуемНезнам шо се занесувате..ако дошол Мур ќе сме освоеле све живо и диво..Следеше некој Итаљанска лига годинава? Па кој екипи играат таму знаете? И каква игра имаше цела сезона во итаљанско интер, колку да пројде, изгубија предност од 14 поени, една Рома им ги затресе гаќите, и ако тепаше против Сампдорија ќе изгубеа титула, замисли Барселона да ја имаа за противник.
ЛШ да судеше офсајд за Милито до тука ќе им беше патот, значи не е Мурињо магионичар. Да не е нешто многу подобар од Капело? Не бе дечки немојте ви ја полнат главата уличните муабети шо ги слушате школо. Не можам да ги гледам Диара Лас и Гаго во среден ред.
Кажав јас, по сите најави што ги читам ептен е очигледно деќа ќе дојде, пошто го прашуваат директно дали ќе го напушти Интер, си кажа човекот, да помине финалет ЛШ многу нормално и ќе седне на маса да ги види понудите од Реал. Валдано исто така не демантира. Освен нешто ако не им испадне во договарањето на личните услови, али тогаш веќе би бил избркан МП.
Срање..
Зошто што сакаат ? Не е ова каталонскиот Ел Мундо Депортиво, ова е еден од од најголемите дневни весници во Шпанија, со рекорден број на читатели од околу 330 000.Ако на Марка пишува дека е Валдано или некој трет крив ајде ОК, ама на Ел Мундо ќе пишат што сакаат![]()
А брат од кај знаеш дека ако остане МП нема да се случи истото што се случи и сезонава? Да се прават кардинални грешки кога се игра против големите клубов?Истото што сакав и ја да го кажем, само ме мрзеше да пишуемФала на помош арминчо
![]()
7 години тренерот е главниот виновник за лошите резултати, 7 години ги менуваме и со секој е истата приказна горе-долу, очигледно нешто друго е труло.А брат од кај знаеш дека ако остане МП нема да се случи истото што се случи и сезонава? Да се прават кардинални грешки кога се игра против големите клубов? .
Па ако има некој што знае што ќе се случи наредната сезона, ја ќе го частим :smir: Никој неможе да гарантира ни дека со МП ќе земеме титула, ни дека со Мурињо ќе земеме титула. Може ако дојде Мурињо да земеме титула, а и да остане МП може да земеме титула. Ама тогаш ќе се збори ете Мурињо дојде затоа зедовме титула. Затоа ја сум за да му се даде уште една сезона на МП, ако ни тогаш нема резултати, тогаш се знае. Ама ние, научени после една сезона без титула, мењавај тренер. Епа...не иде тоа така. А шо еве пример, доаѓа Мурињо и не земаме ништо, ја сум сигурен дека и на него ќе му ја дадат клоцата, и ајде се од почеток. Кардинална грешка ќе им биде ако го сменат МП, во тоа сум сигурен. Единствено што треба да го напрае управата за наредната сезона е да купи лев бек и едно крило (Кол/Таиво и Силва), и се друго да му се остави на МП, да си ја брка работата како што треба. Се друго што ќе биде превземено ќе биде беспотребно.А брат од кај знаеш дека ако остане МП нема да се случи истото што се случи и сезонава? Да се прават кардинални грешки кога се игра против големите клубов?
Незнам, знам дека погоре пишував дека сум за останување на МП, но некако повеке сум за довагање на Мурињо, и се си мислам дека ке биде наш тренер и следната сезона. Бидејки вчера коа ја освоија титулата не се радуваше со Интер, по завршувањето на натпреварот одма си отиде од теренот.
Брат не знаеме, секако дека доагањето на Мурињо е меч со две оштрици, бидејки ако дое и ако не земеме титула е тогаш незнам што ке правиме, али очигледно е дека дечкото е човек за титули, тоа го докажа со Порто, а истото го докажа и со Челзи. Тоа дека ако дое нема да се игра атрактивен фудбал тоа е глупост, остај брат во Интер што игра така дефанзивно, такви му се можностите и таква е лигата у Италија. Принуден е да игра дефанзивно. Ако дое у Реал и ако се земе лев бек и Силва мислам дека он нема да може да игра дефанзивно со Кака, Роналдо, Силва, Бензема, Игуаин и што ти знам друго.Па ако има некој што знае што ќе се случи наредната сезона, ја ќе го частим :smir: Никој неможе да гарантира ни дека со МП ќе земеме титула, ни дека со Мурињо ќе земеме титула. Може ако дојде Мурињо да земеме титула, а и да остане МП може да земеме титула. Ама тогаш ќе се збори ете Мурињо дојде затоа зедовме титула. Затоа ја сум за да му се даде уште една сезона на МП, ако ни тогаш нема резултати, тогаш се знае. Ама ние, научени после една сезона без титула, мењавај тренер. Епа...не иде тоа така. А шо еве пример, доаѓа Мурињо и не земаме ништо, ја сум сигурен дека и на него ќе му ја дадат клоцата, и ајде се од почеток. Кардинална грешка ќе им биде ако го сменат МП, во тоа сум сигурен. Единствено што треба да го напрае управата за наредната сезона е да купи лев бек и едно крило (Кол/Таиво и Силва), и се друго да му се остави на МП, да си ја брка работата како што треба. Се друго што ќе биде превземено ќе биде беспотребно.
Greska. Ne se raboti za "nasiot"Ако на Марка пишува дека е Валдано или некој трет крив ајде ОК, ама на Ел Мундо ќе пишат што сакаат![]()
Зошто што сакаат ? Не е ова каталонскиот Ел Мундо Депортиво, ова е еден од од најголемите дневни весници во Шпанија, со рекорден број на читатели од околу 330 000.
Не го ни отворив линкот а баш на тој каталонскиот помислив :pos2:Greska. Ne se raboti za "nasiot"EL MUNDO DEPORTIVO.. Ovoj e samo EL MUNDO (bez Deportivo
) sosema razlicen od Katalonskiot vesnik.:smir: