- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.609
- Поени од реакции
- 14.461
Моментално на court Manolo Santana на мечот на Надал се наоѓаат Раул, Роналдо, Зидан и син му Енцо.
Моментално на court Manolo Santana на мечот на Надал се наоѓаат Раул, Роналдо, Зидан и син му Енцо.
Исто и Jorge Higuaín таткото на овие двајца од 1988-1991 бил играч на Реал но за разлика од неговите синови кои се напаѓачи тој играл на стоперската позиција. Но Гонзало кој се покажа како најквалитетен од оваа фамилија има шанси презимето Игуаин да го стави во фудбалската историјаlee:КОга почна да се спомиња игуаин се почесто името ми беше позната отворам вики коа глеам Федерико Игуаин Реал Мадрид (77) 29 голови братот на Игуаин играл во реал во 2008 година на позајмица и сме го испуштиле него а дечкото има 25 години
Ја да сум ко Гути би се пензионирал после сезонава, или евентуално би изиграл уште една па потоа би се пензионирал. Значи он е една од иконите на Реал Мадрид, бквално има се дадено за тимов и има освоено многу титули тука, жално би било да отиде во некој друг клуб да ја заврши кариерата за пари. Нека остане верен на Реал и нека ја заврши кариерата во Реал што има да иде во Америка или што знам каде, незнам ова е само мое мислење.En Turquía le dicen que no
Од Галатасарај, тимот кој е поврзуван со иднината на Гути, изјавија дека сите гласини околу Гути се неосновани, и не постои никаков договор со Реал Мадрид за Гути наредната сезона да се пресели во Турција.
Сепак ова не би можело да биде конечна одлука дека Гути ќе остане во Мадрид, бидејќи јасно е дека ќе го напушти тимот на крајот од сезоната, откако јавно изјави дека одлуката за неговата иднина е донесена.
Mичел се вратил дома
На проштален ручек кај Мецелдер.
Грешка е на Википедија,брат му на Игуаин не играл за Реал никогаш...ете кои играчи биле во тимот 2005 година,2006,2007,2008КОга почна да се спомиња игуаин се почесто името ми беше позната отворам вики коа глеам Федерико Игуаин Реал Мадрид (77) 29 голови братот на Игуаин играл во реал во 2008 година на позајмица и сме го испуштиле него а дечкото има 25 години