Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Криво ми е за Гути ако замине, таков пас играч немаме во тимот. Мора плејмејкер да се купи ! Лев бек јас мислам дека сосема ке биде непотребно, Марсело да поработи летово на дефанзива и ке биде меѓу најдобрите на својата позиција со гаранција. Едно крило ке земеме. Од напаѓачите, ако замине Игуаин(а не треба), ке мора да се донесе некој напаѓач(ако се зема класа, нека биде тоа Торес иако повреди го пратат сезонава, сепак според мене тој е најдобриот напаѓач на денешницава).
Е сеа, мора тимот да реши дали Рамос ке игра централен во тандем со Пепе (би биле убиство) или ке се игра како десен бек. Ако се игра како централен, може и еден десен бек да се земе, како Маикон.
Повеке трансвери не се потребни, Каналес го имаме и тимов ке биде тип-топ, 2-3 играчи и тоа е се. Не верувам дека многу се сложуваат со мене, зашто никој немам видено да помисли како би била играта со некој асален плејмејкер.
Е сеа, мора тимот да реши дали Рамос ке игра централен во тандем со Пепе (би биле убиство) или ке се игра како десен бек. Ако се игра како централен, може и еден десен бек да се земе, како Маикон.
Повеке трансвери не се потребни, Каналес го имаме и тимов ке биде тип-топ, 2-3 играчи и тоа е се. Не верувам дека многу се сложуваат со мене, зашто никој немам видено да помисли како би била играта со некој асален плејмејкер.