- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
лее луѓево се закон стално ги гледам КРАКОВИА
:tv:
лее луѓево се закон стално ги гледам КРАКОВИА
:tv:
who is next ? :tv:Толку од Тенерифе
Valladolid:tv:who is next ? :tv:
Ма сите се за Барселона сега,кога е најдобра.,мани ги таму..Оние уредници на спортденес се премногу пристрасни за Каталонците,па ми велат зборувале реално..,а беа напишале дека Барселона вечерва се стреми кон сигурна победа..Така за Реал да напишат-нема ни со нож тоа да им го извлечеш..Дволични луѓе и лицемери...Пред некој час беа пишале дека Бензема не се покажал доволно...и што ли не се друго..Тие на Алфа се исти..Ова гнасново коментаторче од Алфа ми иде страшно на нерви. Некни коментираше кога игравме со Осасуна не знаеше колку гомна изеде, а сега за Барса свршува, се дере како будала на секој гол.. Игорче Трпески барем не беше толку очигледен.
Сега Ди Мариа или Силва.,неможе двајцата.И јас се држам на ставот дека е подобар Силва.Го знае веќе фудбалот,колеги од репрезентациј,одма ќе се вклопи.Инаку сите си имаме свои желби.Мене најголема ми е Де Роси,мислам дека Швајнштајгер не си оди од Баерн.
Инаку денеска на многу места слушав се зборува за некаква тајна зделка,помеѓу Реал и Севиља.Демек Реал ќе игра за нив а тие за нас.На крај Реал шампион,Севиља во ЛШ.Но нема тоа никаква логика,Реал му треба победа над Мајорка,Севиља и треба победа над Барса,со евентуален пораз на Мајорка утре избиваат на четврто место.Нема што да играат еден за друг.
Не ме разбра добро бе.Севиља ако ја тепа Барса,а Реал ја тепа Мајорка ,Севиља оди во ЛШ.Сакам да кажам секој си игра за себе,никој не игра за никого.:pos2:
Па Реал ако ги победи Мајорка ќе им направи услуга Севиља да бидат 4ти а тие со победа над Фарса ќе си го зацементираат местото и Реал ќе биде прв
Ех... ако го тепаат Сантандер а Мајорка изгуби ќе бидат на бод пред нив. Инаку сеа Мајорка е 2 бода пред Севиља.Сега Ди Мариа или Силва.,неможе двајцата.И јас се држам на ставот дека е подобар Силва.Го знае веќе фудбалот,колеги од репрезентациј,одма ќе се вклопи.Инаку сите си имаме свои желби.Мене најголема ми е Де Роси,мислам дека Швајнштајгер не си оди од Баерн.
Инаку денеска на многу места слушав се зборува за некаква тајна зделка,помеѓу Реал и Севиља.Демек Реал ќе игра за нив а тие за нас.На крај Реал шампион,Севиља во ЛШ.Но нема тоа никаква логика,Реал му треба победа над Мајорка,Севиља и треба победа над Барса,со евентуален пораз на Мајорка утре избиваат на четврто место.Нема што да играат еден за друг.
Така е...Ма сите се за Барселона сега,кога е најдобра.,мани ги таму..Оние уредници на спортденес се премногу пристрасни за Каталонците,па ми велат зборувале реално..,а беа напишале дека Барселона вечерва се стреми кон сигурна победа..Така за Реал да напишат-нема ни со нож тоа да им го извлечеш..Дволични луѓе и лицемери...Пред некој час беа пишале дека Бензема не се покажал доволно...и што ли не се друго..Тие на Алфа се исти..
Кој те виикна бе да дадеш мислење?Така е...
И тоа што го кажале спортденес за Барса и за Бензема не е точно, Барса одеше на нерешено со Тенерифе, а Бензема игра фантастично во Реал. Тоа е, дебили
Не знаев дека некој треба да ме викни, извинете, нема да се повтори.Кој те виикна бе да дадеш мислење?
Самиот збор фан клуб Реал треба да те асоцира дека коментираат самол фанови на Реал.Ако имаш некоја вест за клубов ок,аке не шетај.Ќе ни кажеш ти дали се од спортденес и алфа за Барса или не се,демек не гледаме ние.Ако имаш трошка памет ќе го сватиш ова.Не знаев дека некој треба да ме викни, извинете, нема да се повтори.
Ако некогаш сакате мислење од мене пишете на профил
Мислев дека ќе има вакви каталонски реакции...Не сакав да ви ја уништам моменталната радост..Уживајте додека можете..:helou::helou:Сакал-нејкел тешки каталонци се уредувачите на спортденес(немој пак да оддекнеш,ова си е мое мислење)...Така е...
И тоа што го кажале спортденес за Барса и за Бензема не е точно, Барса одеше на нерешено со Тенерифе, а Бензема игра фантастично во Реал. Тоа е, дебили