Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Страв ми е летово Бензема да не иде у Манчестер. Перез би можел да прифати 20мил за него, ако купи нов напаѓач

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Читав оти Парехо иде 100% за наредната сезона. Ако иде нема да има место и за него и за Каналес, а ако остане и Гути и ВДВ........да не праиме муабет

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Гути и Вдв ќе летаат... за Гути и не ми е толку криво. Никогаш не ми бил омилен.

Точно дека е генијален играч, ама е толкава мрза и се понаша како манекен што ме нервира кога го гледам. Знае да изигра вонсериски али еднаш-двапати годишно тоа.

А за ВдВ... лично повеќе би сакал Гранеро да иде. Дечкото не се докажа, имаше многу шанси. Сеа знам ќе речете ни Чави не бил тоа што е, ама мислам дека на Гранеро толку му се можностите.

Но пошто нема шанси да го шитнат Гранеро, ќе лета ВдВ. Сеа доколку не се вратеше Парехо тоа ќе го сметав за лош потег, но вака држи вода.

Почнуваме ли конечно да играме со наши деца..... :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмица
:):)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмица
:):)
Добро сеа, неможе веднаш во прв состав да бидат.
Да добиваат шанса колку што Гранеро доби сезонава јас ќе бидам презадоволен.

Земи ја за пример Барса, која ја сметаат за екипа која најмногу дава шанса на младинците, и таму не стануваат првотимци веднаш. И тие го имаат Бускетс, кој е ист случај како наш Гранеро. Не игра баш нај нај, ама го форсираат.

Ќе има место за сите :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Очекувам Бенз. да добие поголема минутажа против Мајорка... и веќе е време да дае некое голче....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да влезе барем од 60 мин. ќе има голче од него:pipi:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Да влезе барем од 60 мин. ќе има голче од него:pipi:
Mоже да влезе и побрзо.....

Еве сега видов една изјава од Албиол.....не му бил денот....можеби правеше некои фатални грешки но со Мајорка ќе изигра најдобро....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Ми фалат неговите дијагонали.....Not!:pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Гути и Вдв ќе летаат... за Гути и не ми е толку криво. Никогаш не ми бил омилен.

Точно дека е генијален играч, ама е толкава мрза и се понаша како манекен што ме нервира кога го гледам. Знае да изигра вонсериски али еднаш-двапати годишно тоа.

А за ВдВ... лично повеќе би сакал Гранеро да иде. Дечкото не се докажа, имаше многу шанси. Сеа знам ќе речете ни Чави не бил тоа што е, ама мислам дека на Гранеро толку му се можностите.

Но пошто нема шанси да го шитнат Гранеро, ќе лета ВдВ. Сеа доколку не се вратеше Парехо тоа ќе го сметав за лош потег, но вака држи вода.

Шо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ob1 не го викај така педерски каримчо:pos2:туку БЕНЗ...аиии сите сакавте да си оди зошто бил промашен трансфер, а сеа сакате да остани поради изјавата негова:tapp:
Не збори у множина...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.
Рогови му фалат :)

Ок де... моја желба е тоа.
Најмногу сакам играч од Кантерата да успее во првиот тим, но мислам дека Гранеро не е таков.

Сепак ќе остане сигурно и наредна сезона па ќе видиме што ќе покаже.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Значи Парехо се враќа наредната сезона ?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom