Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмицаПочнуваме ли конечно да играме со наши деца.....
Добро сеа, неможе веднаш во прв состав да бидат.Нема шанси тоа, пак младите ке бидат резерви. Јас би сакал полека да има првотимци од младинците али тешко тоа во сегашниот состав. Би било добро барем повеќе да играт младиве.Хуанфран десно крило,Парехо плејмејкер, Каналес полушпиц/крило, и би сакал да се врати Паланка, баш убаво изигра минатата сезона, незнам зошто го пуштија на позајмица
Mоже да влезе и побрзо.....Да влезе барем од 60 мин. ќе има голче од него
Габриел Хајнце.....:pos2::pos2::pos2::pos2: нашиот најдобар лев бек...
Ми фалат неговите дијагонали.....Not!:pos2:
Шо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.Гути и Вдв ќе летаат... за Гути и не ми е толку криво. Никогаш не ми бил омилен.
Точно дека е генијален играч, ама е толкава мрза и се понаша како манекен што ме нервира кога го гледам. Знае да изигра вонсериски али еднаш-двапати годишно тоа.
А за ВдВ... лично повеќе би сакал Гранеро да иде. Дечкото не се докажа, имаше многу шанси. Сеа знам ќе речете ни Чави не бил тоа што е, ама мислам дека на Гранеро толку му се можностите.
Но пошто нема шанси да го шитнат Гранеро, ќе лета ВдВ. Сеа доколку не се вратеше Парехо тоа ќе го сметав за лош потег, но вака држи вода.
Почнуваме ли конечно да играме со наши деца.....
Не збори у множина...ob1 не го викај така педерски каримчо:pos2:туку БЕНЗ...аиии сите сакавте да си оди зошто бил промашен трансфер, а сеа сакате да остани поради изјавата негова
Рогови му фалатШо му фали на Гранеро ај ? Не беше во форма последниве неколку утакмици па МП си го стави на клупа, некни со Осасуна си имаше свои потези, пример нафрлената на Марсело..Додава, креира акции. Добар си е.