Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Леле мојата најголема желба во Барса.:nerv::nerv:сепак Виља до година ќе има 29 год и би можел да игра во најдобра форма 1-2 години.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Леле мојата најголема желба во Барса.:nerv::nerv:сепак Виља до година ќе има 29 год и би можел да игра во најдобра форма 1-2 години.
Тотално непотребен!:toe:
На негово место ги имаме Игуаин и Бензема...плус не ни е потребен тој туку другиот Давид:helou:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тотално непотребен!:toe:
На негово место ги имаме Игуаин и Бензема...плус не ни е потребен тој туку другиот Давид:helou:
Јас напишав дека лани беше најголема желба тој наместо Бензема,Што ќе ни се 3 класа напаѓачи.А да го земевме Виља наместо Бензема како што кажа Манга за тие ебани 5 М сега ќе беше друга ситуацијата.Точно дека Виља е шпанец,Бензема тешко се прилагодува но 35 М за цела сезона 2-3 гола да даде.:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

тренинг 30.04.10 Raúl, Guti, Arbeloa, Diarra, Lass, Van der Vaart и Pepе во сала. Drenthe на терен со останатите.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јас напишав дека лани беше најголема желба тој наместо Бензема,Што ќе ни се 3 класа напаѓачи.А да го земевме Виља наместо Бензема како што кажа Манга за тие ебани 5 М сега ќе беше друга ситуацијата.Точно дека Виља е шпанец,Бензема тешко се прилагодува но 35 М за цела сезона 2-3 гола да даде.:toe:
Е сега дали е до тие 5м не се знае....изгледа е до Раул...оваа година ако си отиде може да го видиме Виља во Реал:pos2:

O

ob1

Гостин
Е сега дали е до тие 5м не се знае....изгледа е до Раул...оваа година ако си отиде може да го видиме Виља во Реал:pos2:
Не ми се верува брат. Се мислам дека ова лето Давид Виља ако си иде од тимот ке иде у Барса а не во Реал. Затоа треба Силва побрзо да си го земеме зашто ако им го дадат овие Виља на Барса ние многу тешко да го купиме Силва, зашто не ми се верува Валенсија двата најдобри играчи во една сезона да си ги продаде.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не ми се верува брат. Се мислам дека ова лето Давид Виља ако си иде од тимот ке иде у Барса а не во Реал. Затоа треба Силва побрзо да си го земеме зашто ако им го дадат овие Виља на Барса ние многу тешко да го купиме Силва, зашто не ми се верува Валенсија двата најдобри играчи во една сезона да си ги продаде.
Ќе видиме што ќе каже дедо Перез....може и двајцата да ги купи да не ги дели...:tv:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ме немаше еден ден..сте направиле околу 10 страници.Браво..Ќе почнам со некои коментарчиња..
Интер-Барселона-подобро,здравје..Само уште да им ја зедеме и Премиерата..ништо од Барселона..ништо од најдобриот тим...
Снајдер-да не беше тој,ала Интер..Голем придонес имаше за натпреварот,штета што мораше да излезе..Топката постојано се вртеше околу него..Ми фали многу во Реал,грешка е неговото заминување и ова на Гути..
Metzelder-Среќно,немам што друго да кажам....
Нов центрафор-Фабрегас,Силва,Де Роси,Каналес...итн,..Интересно.Силва-да,ама сум и за Фабрегас..Арсенал,воопшто не го сакам како тим..ама Цеск игра предобро и не е за топџиите..Нека дојде подбро во Реал или Барселона,каде ќе може да креира сјајна кариера..Додава одлични топки,асистенции,навикнат е на шпанскиот фудбал..Сметам дека лесно ќе се снајде..И,Каналес е добар...Така да не знам...кој од овие би бил најдобар за Реал Мадрид,,..но повеќе сум за Фабрегас...xD

п.с-Цел клас ми се Барселона и Арсенал(уште една причина да го има Фабрегас во Реал)-Ќе нема со што веќе да ми ја полнат главата..
Hala Madrid..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не е чудо доколку Раул си замине да земеме напаѓач. И логично е тоа, не се седи со двајца напаѓачи цела сезона.

Страв ми е Перез да не го притиска Раул да оди, сакам да остане капитенот и наредна сезона, ќе прифати да биде замена, верувам!

Но и ако остане, не ќе е лошо после да му се дава шанса на некој младинец... ма да не е чудно и да се купи.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Кристијано: Многу сум среќен од првата сезона
Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Рoналдо изрази доста добри емоции на половина месец пред крајот на својата прва сезона на Сантијаго Бернабе.
„Многу сум среќен од мојата прва сезона помината тука“, призна 25-годишниот португалец во интервју за весникот О Жиго.
„Не се радувам само поради погодокците туку и поради новото на асистенции, среќен сум поради целосната игра што ја прикажувам“, дополни CR9.
„Му помогнав на тимот да освои важни поени и да е во битка со БАрселона, не елиминираа од Лигата на Шампионите но сепак не е се можно“, довери деветката на Мадрид.
„Во последноте четири круга ќе има изненадувања, Барса треба да игра со Виљареал и Севиља, очекувам од нив да изгубат поени и ние да ја освоиме титулата, имаме надеж дека можеме да бидеме шампиони“, довери Роналдо.
Да се надополнам-Чави е неизвесен за Виљареал,тој им ја прави играта на Барселона така да ако не игра,ќе има поголеми шанси Барселона да изгуби поен..

И еве што повторно вели спортденес..
Ќерката на Берлускони ќе го оствари трансферот на Пато?
Марина Берлускони го демантирала потпретседателот на Милан Галијани, со изјавата дека дека никој од играчите нема да биде продаден, па најави дека некој од фудбалерите кои би можеле да го напуштат Сан Сиро би можел да биде Пато.
Италијанскиот весник „Тутоспорт“ информира дека напаѓачот на Милан се сретнал со својот менаџер, Гилмар Велозо и разговарале за неговата иднина во клубот, а се по наводите дека Реал МАдрид и Челзи се заинтересирани да го видат во своите редови.
Но, Адријано Галијани и Силвио Берлускони неодамна изјави дека нивните ѕвезди не се на продажба, а дека тоа особено се однесува на Пато. Сепак, наводната понуда од 50 милиони евра би можела да ги натера да го променат мислењето.
Управата на клубот минатата недела објави намалена загуба за дури 85 отсто, за што допринела продажбата на Кака во Реал.
Вчера, Марина Берлускони, ќерката на претседателот на „росоњерите“ изјавила дека клубот мора да поведе сметка за буџетот и најавила дека некои играчи сепак ќе бидат продадени.
И Пато ли во Реал.??Што си мислат Росоњерите..хх....

O

ob1

Гостин
Да разбиеме монотонија..

Нема никад да имаме голман ко него.. колку пати не има спасено едноставно НАЈДОБАР Е!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Да разбиеме монотонија..

Нема никад да имаме голман ко него.. колку пати не има спасено едноставно НАЈДОБАР Е!
Дечково е ЅВЕР!!! Секоја чест. Во какви само ситуации има спасувано и им има носено значајни победи на Реал. Добро е што е уште млад па ќе може да го гледаме уште време и се надевам дека кога ќе му заврши кариерата ќе добие достојна замена на која што и тој самиот ќе биде горд.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Да се корегирам горе за Примерата,и останати грешки ако ги има..Гледам дека има луѓе кои постајано ме следат,и на најмали грешки реагираат..Им благодарам многу на каталонците...Таква грижа..Поласкана сум...xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom