Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Меѓу овие три, тогаш тој во средина :tv:
И јас би играл така
Меѓу овие три, тогаш тој во средина :tv:
Тотално непотребен!Леле мојата најголема желба во Барса.:nerv::nerv:сепак Виља до година ќе има 29 год и би можел да игра во најдобра форма 1-2 години.
Јас напишав дека лани беше најголема желба тој наместо Бензема,Што ќе ни се 3 класа напаѓачи.А да го земевме Виља наместо Бензема како што кажа Манга за тие ебани 5 М сега ќе беше друга ситуацијата.Точно дека Виља е шпанец,Бензема тешко се прилагодува но 35 М за цела сезона 2-3 гола да даде.Тотално непотребен!
На негово место ги имаме Игуаин и Бензема...плус не ни е потребен тој туку другиот Давид:helou:
Е сега дали е до тие 5м не се знае....изгледа е до Раул...оваа година ако си отиде може да го видиме Виља во Реал:pos2:Јас напишав дека лани беше најголема желба тој наместо Бензема,Што ќе ни се 3 класа напаѓачи.А да го земевме Виља наместо Бензема како што кажа Манга за тие ебани 5 М сега ќе беше друга ситуацијата.Точно дека Виља е шпанец,Бензема тешко се прилагодува но 35 М за цела сезона 2-3 гола да даде.
Не ми се верува брат. Се мислам дека ова лето Давид Виља ако си иде од тимот ке иде у Барса а не во Реал. Затоа треба Силва побрзо да си го земеме зашто ако им го дадат овие Виља на Барса ние многу тешко да го купиме Силва, зашто не ми се верува Валенсија двата најдобри играчи во една сезона да си ги продаде.Е сега дали е до тие 5м не се знае....изгледа е до Раул...оваа година ако си отиде може да го видиме Виља во Реал:pos2:
Ќе видиме што ќе каже дедо Перез....може и двајцата да ги купи да не ги дели...:tv:Не ми се верува брат. Се мислам дека ова лето Давид Виља ако си иде од тимот ке иде у Барса а не во Реал. Затоа треба Силва побрзо да си го земеме зашто ако им го дадат овие Виља на Барса ние многу тешко да го купиме Силва, зашто не ми се верува Валенсија двата најдобри играчи во една сезона да си ги продаде.
Нов центрафор-Фабрегас,Силва,Де Роси,Каналес...итн,..Интересно.Силва-.
Дечково е ЅВЕР!!! Секоја чест. Во какви само ситуации има спасувано и им има носено значајни победи на Реал. Добро е што е уште млад па ќе може да го гледаме уште време и се надевам дека кога ќе му заврши кариерата ќе добие достојна замена на која што и тој самиот ќе биде горд.Да разбиеме монотонија..
Нема никад да имаме голман ко него.. колку пати не има спасено едноставно НАЈДОБАР Е!