Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пелегрини ќе си остане, што и да се случи. Баш добро работат со Пардеза и Валдано. Сличен профил на луѓе се. Башка незнам колку изјави прочитав дека го поддржуваат. А и нема друг кандидат за тренер, одма да ви кажам дека нема шанса Мурињо, уште помалце Бенитез. Бар додека е таму Валдано. Си кажа што мисли за нивниот стил, опишувајќи ја утакмицата на Челзи и Ливерпул кога играа полуфинале како гомно што виси на стап :) А и историјата што си ја имаат Валдано и Бенитез не е најубава.
Повеќе

Иначе, Силва, done and dusted. Колку што читав на АС, ако си оди Гути ќе се врати Парехо, сакаат Хави Мартинез да биде партнер на Чаби, плус Силва со кој веќе имаат вербален договор. Се Шпанци, me like.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мурињо е ѕверотина,ептен сакам да го видам во Реал,но тоа што го направи Дел Боске не се заборава,таа е најголемата грешка воопште на управата на Реал Мадрид,што гу отпушти Дел Боске.Инаку пак ќе кажам шуќур што престанаа шпекулацииве за Рибери,абе како го мразам не сте свесни,а вие го сакате во тимот.
Епа јебига неможеме сите да сивѓаме и мразиме исти играчи...ти го мразиш, јас го поштувам...некој го поштуваат Кака и Чаби, јас не, тоа е. Како на кој не сме сите исти:smir:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Иначе, Силва, done and dusted. Колку што читав на АС, ако си оди Гути ќе се врати Парехо, сакаат Хави Мартинез да биде партнер на Чаби, плус Силва со кој веќе имаат вербален договор. Се Шпанци, me like.
Хух... Баскиец во Реал....:tv:

Добар играч е Хави М. ама ако дојде и тој мислам дека ќе оди и еден од Гаго и Ласс, а лично би сакал да останата двајцата.

Лајкови за Парехо :pipi:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Хух... Баскиец во Реал....:tv:

Добар играч е Хави М. ама ако дојде и тој мислам дека ќе оди и еден од Гаго и Ласс, а лично би сакал да останата двајцата.

Лајкови за Парехо :pipi:
Чаби е баскиец :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Неофицијално дресот за наредната сезона
30859_383464579772_96686264772_3937143_6420151_n.jpg

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Мурињо го заслужи
....патот до финалето
... и преминот(потписот за) во Реал

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Иначе дресов не ми е баш по мерак... подобро е со црни траки. Вака чудно некако...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Работата е што Чаби помина долг пат за да стигне до Реал, ова со Хави Мартинез директно од Билбао во Реал не ми штима малце. Ептен лоши односи имаме со нив, не верувам дека баш така лесно ќе ни го дадат.

Добар е дресов, лајк ит, се што сакам е да ја тргнат само онаа жолта линија што ја има на сегашните дресови, останатото се исто нека биде и на новите. :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Мурињо го заслужи
....патот до финалето
... и преминот(потписот за) во Реал
Од една страна, сакам да остане Пелегрини, кога се тргнало да се оди до крај, можеби му е малку (а малку е) една година да го уигра тимот.
Но, од друга страна, го сакам Мурињо во Мадрид (на кого, патем одлично му лежи стилот на игра на Интер и како да е створен за тој тим) затоа што сакам тренер кој знае што бара од играчите и тие знаат, а Богами и го извршуваат истото. Мислам дека покажа доста со Порто, а сега е уште поискусен. Муабетот ми е, ако дојди Мурињо, Кристиано ќе игра и лев бек и
одлично ќе си ја врши работата (колку да доловам).
Значи, каков и да биде исходот, ќе бидам задоволен :smir:
ПС. И мене ми е поубав овој дрес што го постираше Vide од овосезонскиот .

O

ob1

Гостин
Неофицијално дресот за наредната сезона
Прегледај го приврзокот 14376
Ако биде овој дрес следната сезона, сигурно ке си купам еден од Бензема или Игуаин.

Иначе за Мурињо, стварно незнам.. одличен тренер е безсомнение но сепак мислам дека треба да му се даде уште една сезона на Пелегрини, па тек тогаш ако се види дека стварно не иде да се земе нов тренер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom