Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
Иначе се постигнало договор помегу ФФШ и фудбалерите од шпанската лига и нема да се бојкотира 33тото коло.. така да ке си има фудбал цело време.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Еве шо злато имаме во екипа.Ако се продаде,многу голема грешка...многу....

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Еве шо злато имаме во екипа.Ако се продаде,многу голема грешка...многу....
Не верувам дека ќе се продаде....Бензема е мн. незгоден играч и неверувам дека Перез би дал таков играч...

Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
Ке може од сега на секоја ваква страна било од Marca или од AS да ставате и превод под неа.
Pelegrini vika deka ne misli na negovata idnina i deka mu ostanuva uste edna godina od dogovorot
a za silva deka sonuva uste od dete da igra vo real madrid sto da vi praam koa ne gleate "ciganski serii" odnosno spanski i meksikanski serii

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Се брзав сабајле за на школо, па немав време да преведам. :)

Марка пишува дека Силва е голем фан на Реал Мадрид, и 10 години го чека овој момент, откако пред 10 години бил одбиен да потпише со Реал Мадрид.

На 14 години Силва бил на проба во Реал Мадрид, но бил одбиен затоа што сметале дека е премногу мал.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Треба да сме горди што имаме ваков играч во тимот,тој и Бензема и не ни треба повеќе напаѓачи.Силва и уште едно јако крило,гледам заинтересираност за Варгас и не ни треба ништо друго,ќе бидеме топ.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.847
Поени од реакции
30.760
Треба да ги играат и Игуаната и Бенз напад заедно. Да се воиграат. Ако не му иде на еден на другиот белким ќе му иде.:realsal:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Некој да знае каде можам да најдам анимации од Роналдо (феноменот) во gif. формат, посебно ми треба кога дава гол и со прстот како да пука, јасно ви е на тие што сте ги гледале претходните сезони.. :) Неможам ни на youtube да најдам да покажам :nesum:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.847
Поени од реакции
30.760
Некој да знае каде можам да најдам анимации од Роналдо (феноменот) во gif. формат, посебно ми треба кога дава гол и со прстот како да пука, јасно ви е на тие што сте ги гледале претходните сезони.. :) Неможам ни на youtube да најдам да покажам :nesum:
Знам на што мислиш. Тоа ми е најомиленото прославување на гол.
Ако најдам некаде ќе ти пратам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom