Не верувам дека ќе се продаде....Бензема е мн. незгоден играч и неверувам дека Перез би дал таков играч...Еве шо злато имаме во екипа.Ако се продаде,многу голема грешка...многу....
4:15 инсерти од НАША ТВ!Еве шо злато имаме во екипа.Ако се продаде,многу голема грешка...многу....
Како запримети секоја ти чест.....да го најт Јанко овај шо го име напраено видеово,ќе го викнит во емисија4:15 инсерти од НАША ТВ!
Ке може од сега на секоја ваква страна било од Marca или од AS да ставате и превод под неа.
:tv:
Pelegrini vika deka ne misli na negovata idnina i deka mu ostanuva uste edna godina od dogovorotКе може од сега на секоја ваква страна било од Marca или од AS да ставате и превод под неа.
Треба да сме горди што имаме ваков играч во тимот,тој и Бензема и не ни треба повеќе напаѓачи.Силва и уште едно јако крило,гледам заинтересираност за Варгас и не ни треба ништо друго,ќе бидеме топ.:pusk:
Знам на што мислиш. Тоа ми е најомиленото прославување на гол.Некој да знае каде можам да најдам анимации од Роналдо (феноменот) во gif. формат, посебно ми треба кога дава гол и со прстот како да пука, јасно ви е на тие што сте ги гледале претходните сезони.. Неможам ни на youtube да најдам да покажам :nesum:
Некој да знае каде можам да најдам анимации од Роналдо (феноменот) во gif. формат, посебно ми треба кога дава гол и со прстот како да пука, јасно ви е на тие што сте ги гледале претходните сезони.. Неможам ни на youtube да најдам да покажам :nesum:
Да да... ама анимација.. Порано кога играв фудбал и јас го прославував вака секој гол