Ако ја има сликава во прв пост, се согласувам :tv:
Сака Мони ? Aко сака, тогаш јас се согласувам.Дечки не одговоривте бе, сакате Мони да отвара тема, едино женско ни е, да и даеме предност ?
Dobro pa i ne kazav bas za tebe. Generalno niz celiot svet, site bea popizdani go plukaa, imase i tuka takvi sea da ne baram. Inace ova mi e orv pat so pisam ovde sakav damo da gi vidam vasite reakcii za Higuain. Vas ve ima pocesto kaj nas na gostiГрешка си. Никаде немам пишано ништо против Игуаин. Не зборувај за мене, тоа беа други. Иако тогаш бевме разочарани, па тоа повеќето го рекоа под изнервираност. Денес повторно Игуаин е оној стариот, кој сите го знаеме и го сакаме.
Ае :smir:
:pos2::pos2:Ако ја има сликава во прв пост, се согласувам :tv:
:pos2::pos2::pos2:Ако ја има сликава во прв пост, се согласувам :tv:
Па добро не се љутиме ние .Dobro pa i ne kazav bas za tebe. Generalno niz celiot svet, site bea popizdani go plukaa, imase i tuka takvi sea da ne baram. Inace ova mi e orv pat so pisam ovde sakav damo da gi vidam vasite reakcii za Higuain. Vas me ima pocesto kaj nas na gosti
Тоа е ударниот тандем добро ќе биде и Бензема да покажувава вакви квалитети кај него е покритична состојбата а за продажба на Игуаин може да пишат колку сакат но загрижува ситуацијата на Бензема ако се донесе квалитетен напаѓач Игуаин на клупа, Бензема може и да го продадат тоа е загрижувачко но далеку е летото и она што смирува околу Бензема е Зидан :smir: не верувам дека ќе се случи продажба на Бензема можеби таму кај што е покритично(лев бек да се донесе) а за одиграни 26 кола постигнати 71 гол мислам нема потреба од подобар напад :pos2:Компилацијава инаку е добра. Денес комуницираа одлично. Неколку шанси сами си ги создадоа.
Ако сака слободно,т.е. ти одлучи нели за тебе се одлучивме да отвориш барем бобиче ако не се лажам така рече па ти ако сакаш дади и нека отвори.Според мене слободноДечки не одговоривте бе, сакате Мони да отвара тема, едино женско ни е, да и даеме предност ?
Абе јас обавезно ќе и дадам, само шо она е мрза светска, и нема да и се преведува текстови. Ќе треба да изигравам каваљер па да и ја спремам цела тема. :tv:Ако сака слободно,т.е. ти одлучи нели за тебе се одлучивме да отвориш барем бобиче ако не се лажам така рече па ти ако сакаш дади и нека отвори.Според мене слободно
А ти светска мрза си?Абе јас обавезно ќе и дадам, само шо она е мрза светска, и нема да и се преведува текстови. Ќе треба да изигравам каваљер па да и ја спремам цела тема. :tv: