Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.496
Ако мисли да игра со

Лас - Чаби

Гранеро - Гути - Роналдо​

тогаш може и нема да добие шанса. Мада мислам дека редно време е Гранеро малку да одмара.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Е сега ако не добе шанса ВдВ од 1 минута Пелегрини е стварно кретен
Не го изигра, не го изигра. Големо чудно и вие па сте запнале со ВДВ :) е овој човек што ми е на аватар треба да ни се врати и ке им ебе ма..р на сите :icon_lol:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Кака имал контракција на абдукторниот мускул. Шо тоа значи, ако знај некој нека појасни.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
ako go stavi pak prva postava granero ke mu ja iskubam kosata i keljav ke go napraam

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако мисли да игра со

Лас - Чаби

Гранеро - Гути - Роналдо​

тогаш може и нема да добие шанса. Мада мислам дека редно време е Гранеро малку да одмара.
Марсело ќе игра место Гранеро, можно е и Рафа да биде во прв тим.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ај да ве просветлам малку...или малку повеќе, прочитав дека Пелегрини нема да си иде од Реал и наводно Валдано изјавил дека Пелегрини имал уште 1 година од својот договор, дека немаат намера да го избркаат и дека имаат доверба во него и во она што тој го работи. Доколку сакате и сами да го прочитате ова идете до најблиската трафика(продавница) купете Дневник, свртете од позади после матурантите и ќе најдете...:pipi:
п.с. доста добар и сигурен извор на информации:)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кога става Игуаин голови сите го сакаат, го возвишуваат,а една слаба кога ќе ја одигра или една грешка и одма по него да се плукало ебате после ако стави гол пак ќе се возвишува и истите ќе лижат кај што плукале.
Гонзало е нашиот најдобар стрелец во моментов и заслужува плата каква што бара.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Тие се во позитива ама навивачите се чаламеа пред почетокот на сезоната, ќе мелеле се пред себе......Ама не било така и стварно ми е жал заради тоа, толку добри играчи.......Само Роналдо се труди, другите се гниди!
Добро бе аман веќе од вакви коментари, само Роналдо се трудел. Се труди ако има дадено гол. Ако не дал гол на натпреварот, а дале некој други, шутира од сегде и прави егзибиции од кои 10% се успешни. Не дека не се труди, ама има и други кои играат на исто ниво.
Не го изигра, не го изигра. Големо чудно и вие па сте запнале со ВДВ :) е овој човек што ми е на аватар треба да ни се врати и ке им ебе ма..р на сите :icon_lol:
Што и фали на одбранава сега? Особено на Албиол и Гарај. Не се почуствува отсуството на Пепе. Гарај одлично го заменува, а Албиол станува лидер во одбраната.
Со негово враќање нема да се смени многу. Нас ни треба лев бек кој е добар и во напад и во одбрана, спој од Марсело и Арбелоа.

А за утре ако пак стартува Гранеро... :tapp:
Кога веќе се враќаме на формација со двајца деструктивци, барем и CR нека се врати како десно крило, лево ВдВ (или Марсело) напред Игуаин.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Добро бе аман веќе од вакви коментари, само Роналдо се трудел. Се труди ако има дадено гол. Ако не дал гол на натпреварот, а дале некој други, шутира од сегде и прави егзибиции од кои 10% се успешни. Не дека не се труди, ама има и други кои играат на исто ниво.

Што и фали на одбранава сега? Особено на Албиол и Гарај. Не се почуствува отсуството на Пепе. Гарај одлично го заменува, а Албиол станува лидер во одбраната.
Со негово враќање нема да се смени многу. Нас ни треба лев бек кој е добар и во напад и во одбрана, спој од Марсело и Арбелоа.
Само TAIWO според мене:toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Реал единствено ако се врати Делбоске(како менаџер) може да оди во наредни фази ЛШ....според мене најлош потег е што го отпуштија пред 6 години...

Него што ми текна се сеќавате на гејчево
-

Изгледа во соблекувална на сиве други им е страв ...:smir:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
------------casillas---------------
ramos---albiol----garay---arbeloa
-----------lass----xabi----------
vdv-----------guti--------------
-----------------------c.ronaldo
-------------higuain-------------

Очекувам со овие да искочи утре М.П.:smir:

-------lass----xabi----guti-------

--------------vdv---------------

-----c.ronaldo---higuain---------

вака би било пореално
а ништо чудно и предвидувањето на АС некако пореално делува со оглед дека ВДВ не добива шанса за стартер

и дај престанете уште со тоа за ЛШ и за тоа кој не вредел ако се освои Лигата и тоа е голема предност што очекувате после тотален ремонт на цел тим се гледаше дека нема тимска игра уште се игра индивидуално а за да се стане тим се уче од грешки a за навивачите како на Барселона Манчестер и слични можат да плукат колку сакат на крај може да останат без титула :smir: па нека му биде за пофалба стигнавме до четвртфинале полуфинале или финале

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

-----guti----xabi----marcelo----

-------------vdv---------------

-----c.ronaldo---higuain---------

Сакам да игра и Гути кој игра одлично последниве 2 натпревари а сакам и Марсело бидејки со него играта е многу побрза. :toe:

Во Шпанија се поуверени: Реал ќе го доведе Руни!

B

Beck's

Гостин
ke ima li mesto za Runi(Higuain-Benzema-Raul)...ja mislam deka niti Higuain niti Benzema bi se soglasile da sedat vo klupa,pa ako go zemaat Runi ke izgubat isto taka vrven napagac,bilo Higuain ili Benzema:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom