Не го изигра, не го изигра. Големо чудно и вие па сте запнале со ВДВЕ сега ако не добе шанса ВдВ од 1 минута Пелегрини е стварно кретен
Марсело ќе игра место Гранеро, можно е и Рафа да биде во прв тим.Ако мисли да игра со
Лас - Чаби
Гранеро - Гути - Роналдо
тогаш може и нема да добие шанса. Мада мислам дека редно време е Гранеро малку да одмара.
Нели значеше ова бест фимејл френдс? :pos2:![]()
BFF.![]()
Добро бе аман веќе од вакви коментари, само Роналдо се трудел. Се труди ако има дадено гол. Ако не дал гол на натпреварот, а дале некој други, шутира од сегде и прави егзибиции од кои 10% се успешни. Не дека не се труди, ама има и други кои играат на исто ниво.Тие се во позитива ама навивачите се чаламеа пред почетокот на сезоната, ќе мелеле се пред себе......Ама не било така и стварно ми е жал заради тоа, толку добри играчи.......Само Роналдо се труди, другите се гниди!
Што и фали на одбранава сега? Особено на Албиол и Гарај. Не се почуствува отсуството на Пепе. Гарај одлично го заменува, а Албиол станува лидер во одбраната.Не го изигра, не го изигра. Големо чудно и вие па сте запнале со ВДВе овој човек што ми е на аватар треба да ни се врати и ке им ебе ма..р на сите
![]()
Добро бе аман веќе од вакви коментари, само Роналдо се трудел. Се труди ако има дадено гол. Ако не дал гол на натпреварот, а дале некој други, шутира од сегде и прави егзибиции од кои 10% се успешни. Не дека не се труди, ама има и други кои играат на исто ниво.
Што и фали на одбранава сега? Особено на Албиол и Гарај. Не се почуствува отсуството на Пепе. Гарај одлично го заменува, а Албиол станува лидер во одбраната.
Со негово враќање нема да се смени многу. Нас ни треба лев бек кој е добар и во напад и во одбрана, спој од Марсело и Арбелоа.
Само TAIWO според мене![]()
------------casillas---------------------------casillas---------------
ramos---albiol----garay---arbeloa
-----------lass----xabi----------
vdv-----------guti--------------
-----------------------c.ronaldo
-------------higuain-------------
Очекувам со овие да искочи утре М.П.:smir:
Руни не си оди од Манчестер. Кладба сака некој ? :tv: