Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

mite-vk

Hala Madrid !!
Член од
25 јули 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Се појавија гласините дека Манчестер Јунајтед е заинтересиран за Икер Касиљас. Но, шпанскиот голман ги демантира таквите информации и вели дека Мадрид е неговиот дом.
"Нема апсолутно ништо, ниту од Јунајтед ниту од друг клуб" - вели Касиљас.
"Ниту мојот агент, ниту Реал Мадрид не ме информирале за некоја понуда".
"Тоа е шпекулација, тоа се случува во секогаш кога преодниот рок ќе почне".
"Имам договор со Реал Мадрид до 2017 и сакам да го одработам до крај".
"Сите знаат дека Мадрид ми е во срцето и затоа сум Бел до смрт".
"Дојдов во Реал Мадрид како дете и Мадрид е мојот дом" - заврши Касиљас.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Значи ништо со Маикон,Арбелоа. Рамос си останува десен бек у тандем со Пепе.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Cadena Ser е се што ни треба :)

И после Флоро не мислел на одбраната, е да бе, на грешките се учи :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Можно е и Арбелоа да се земе:toe: замена за Салгадо

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со Маикон најверојатно ништо, Арбелоа мислам дека ќе дојде заради тоа што може да игра на секоја позиција во одбрана. Или ќе биде замена за Рамос или ќе биде ротиран со Марсело на лев бек.

Интервју со Ди Стефано.

-Están en venta los holandeses (menos Sneijder, salvo una oferta especial), Saviola y Heinze, y gustaría que Michel Salgado tuviera una buena salida

-A mí me parece esencial Xabi Alonso

-En cuanto a Van Nistelrooy, el Madrid quiere venderle. No cuentan con él, por la lesión y su edad

-No sería mala idea, peor Villa es realmente muy bueno. De ahí que tengan la idea de sacrificar a los dos primeros. Higuaín se quedará

-Yo creo que son Xabi Alonso, Villa, Ribéry, Albiol y Arbeloa y quizá un lateral más, Marcano. Si lo de Villa no se arregla podría ser Benzema. No me parece mal plan

-Raúl va a apretar y no supondrá factor negativo

-Soy crtítico con Dudek porque en la Copa le metió el Real Unión tres allí y tres aquí y el Madrid se quedó fuera. Tiene 36 años. Prefiero Codina de segundo y tirar cuando haga falta del que juegue en el Castilla. El Madrid tiene la plantilla a reventar de gente y resulta que va a gastar una plaza en Dudek. Por eso no me gusta. Y me parece un buen tipo, conste

-creo que el Madrid no fichará a Maicon, sino a Albiol, y Sergio seguirá siendo lateral

-Detrás de Xabi Alonso quedará Gago, que no está mal. Detrás de Kaká quedará Sneijder

-Piensan en Arbeloa para los dos lados. Tienen a Marcelo. Pensaron en Marcano, pero creo que Arbeloa le cierra el camino
Сите холанѓани се на продажба, освен Снајд за кој се чека висока понуда. Ако не ќе остане.

Смета дека Чаби е клучен за тимот. Руд најверојатно ќе замине поради проблеми со повреди и старост. Игуаин останува.

Смета дека Рибери, Виља, Чаби, Албиол и Арбелоа ќе дојдат, најверојатно и Иван Маркано. Ако не дојде Виља, Бензема е план б.

За втор голман го сака Кодина, не Дудек.

Мисли дека Маикон нема да дојде, но Албиол сигурно.

Гаго ќе биде резерва на Чаби, а Снајдер на Кака.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
А Робен?:nesum:Зарем заслужи да биде продаден со тоа шо го покажа минатата сезона. Он беше мегу подобрите поединци во тимот

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Ќе го нема Игорче...:(:nesum:
Игорче ке ни коментира премиер лига.

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo::toe: :nesum: :nesum: :nesum: :nesvest: :( :( :( :( :uvo: :nesum: :toe: :kesa: :icon_eek::icon_eek::icon_eek::zver::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lut::lut::pop::pop::zid::zid::zid::zid::icon_conf:icon_conf:cry::cry::shok::shok::classic::kickbox::music5::music5::music5::angry3:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И Официјално она што се очекуваше:Раул Албиол потпиша.
Реал плати 15 милиони, и тоа е првиот шпанец во овој преоден рок !
Ајде со среќа нека ни е, да не викаат дека Сењор Перез не мислел на одбраната:vozbud:
Пет годишен договор

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ајде со среќа нека ни е, да не викаат дека Сењор Перез не мислел на одбраната:vozbud:
Пет годишен договор
Кај прочита за официјално кога нема ниту на страната на Реал ниту на Валенсија објавено:toe:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Пет годишен договор
Дај линк:)

Edit:Реал ке игра со Милан на 25 август
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202774643354/noticia/Noticia/Milan_to_be_Santiago_Bernabeu_Trophy_rival.htm

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не го имам многу гледано Албиол но мислам дека добар тандем ке бидат со Пепе..за Виља е претераа многу пари бараат,нека тргнат сега по друг напаѓач

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom