Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.645
Поени од реакции
59.578
Марсело УЖАСЕН!!! Не ми се веруе дека и покрај опасноста оджолт картон доби шанса пред Гарај. Ете доби пред малку жут и нема да игра на реваншот.
Иначе ни фали многу плејмејкер, нема кој да организира акција. Гути златен...

Ете го и Чаби со жут...цццц!!
А бе остајте жолти/црвени глава нека кршат, ќе паузира, друг ќе игра. Важно е гол да се даде.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Marcelo misses next match! А да го пропушти и 2рово полувреме нема да биди лошо.
И Чаби го пропушта реваншот, ама се проба да дај гол од своја половина, како шо даде со Њукасл :)

Се на се, кога го издржавме овој притисок, сега во 2ро полувреме ќе влезат момциве многу поангажирано и поцврсто па можда ќе тепаме. Сепак можи Мони имаше право.. :tv:

Хала Мадрид!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Одлично, секој фаул со жолт пројде. Кога ке слушнам дека без Чаби ке сме во реваншот, ме тера да мислам на најлошото.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле права катастрофа сме,нема кој да повлече во средина.Кака дрво невидено,плус и Чаби пожолте.Мора нешто да превземе МП на полувремево инаку наебавме.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Не ми се свиѓаше играта во првите 25 минути, затоа што Лион со само 2-3 паса стигнуваа до некои 20 метри до нашиот гол. После тоа се консолидираше средниот ред, и добро ги затваравме приодите кон гол. Реков дека заканата ќе доаѓа токму од Гову, тој беше оној кој се форсираше.

Во нападот пак, како што кажа коментаторот, Кака најслаб, но ако гледаме од друга страна пак, само тој се трудеше да направи нешто, тој повлекуваше акции, додаваше топки. Другите ништо ама баш ништо не направија. Само да не примеме гол, и да успееме да се одбраниме.. Се друго ќе биде поволно за нас, бар за мене..

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
играат ли овие нашиве бе !
не скинаа Лион да бидеме реални!
Каков идиот е судиата пак!
СО ВАКВА ИГРА КЕ ИЗГУБИМЕ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ич не се сомневам дека доколку дадеме 1 гол, следат уште 2-3. Безброј пати го видовме тоа годинава, еден гол ни фали за да ги унакажеме после. Ама го нема оној завршен пас кон напаѓачите, како што знае Гути да даде. Од Мамаду не го очекувам тоа, Гранеро е тотално во аут...така да незнам како ќе биде.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ах јас па како да го зареков чаби...ај второто полувреме ќе му шибни кристиано гол осеќам некако.....белки ќе изиграте нешто..кака и игуаин како неподвижни да ми се многу(богами игуаин секогаш е таков спор како трактор)....

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Одбраната цела катастрофа
За марсело не ми се збори, Арбелоа ко рамос порано многу напред - малце назад
Пелегрини кретен го стаил рамос лево(деснак) а албиол десно(левак) цело време се мачат да избацат топка со послабата нога
Средината некако не функционира ич
Игуаин во напад отсечен една топка не доби

Гарај-->
<--Марсело ОДМА

СУДИЈАТА - RAUS!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Леле права катастрофа сме,нема кој да повлече во средина.Кака дрво невидено,плус и Чаби пожолте.Мора нешто да превземе МП на полувремево инаку наебавме.
А Роналдо, Гранеро, Игуаин кажи ми што беа подобри, кажи зошто само Кака го вреѓаш ???

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Лелеееее ви кажав бе дека ќе биде весело:tapp:
Со еден збор кажано ТАПА!!! Се надевам во 2ро ќе биде подобро, иначе ќе настрада некој!:mad::mad::mad::mad::mad:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Одбраната цела катастрофа
За марсело не ми се збори, Арбелоа ко рамос порано многу напред - малце назад
Пелегрини кретен го стаил рамос лево(деснак) а албиол десно(левак) цело време се мачат да избацат топка со послабата нога
Средината некако не функционира ич
Игуаин во напад отсечен една топка не доби

Гарај-->
<--Марсело ОДМА

СУДИЈАТА - RAUS!!!
Како прво арбелоа е деснак не е левак..увидија неговата игра ќе видиш дека десната нога е негова посилна...како второ што ви е крив судијата кога играте катастрофално..кака нигде го нема..роналдо привремен блесок..игуаин отсечен..чаби милион грешки..мамади само во одбрана го гледам....ај блеки ќе се подобри ситуацијата..па и судиите се луѓе не туку ги вреѓате неможат да не грешат..тие гледаат да ја исудат утакмицата и да не се во центар на внимание и да си добиат оценка над 7.9 за да бидат во конкуренција за наредна утакмица..размисли...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.680
Ах да ве ебам сега најдовте да бидете тапа :) Не ми се верува дека ќе изиграте уште едно вакво полувреме. Типувам дека нема да изгубите :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе нека го изват Кака неможам да го гледам. :mad:

Едит: Сите катастрофа се неможат едно додавање да напрат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom