Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе ај дајте линк се заеба 5+ у курац!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.681
Матер ви ебаа. Просто како да го гледам Депортиво да игра:kesa:
Треба да бидете среќни што резултатот не е 10-0 за Лион:smir:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Како прво арбелоа е деснак не е левак..увидија неговата игра ќе видиш дека десната нога е негова посилна...како второ што ви е крив судијата кога играте катастрофално..кака нигде го нема..роналдо привремен блесок..игуаин отсечен..чаби милион грешки..мамади само во одбрана го гледам....ај блеки ќе се подобри ситуацијата..па и судиите се луѓе не туку ги вреѓате неможат да не грешат..тие гледаат да ја исудат утакмицата и да не се во центар на внимание и да си добиат оценка над 7.9 за да бидат во конкуренција за наредна утакмица..размисли...
Прочитај поубаво Рамос и Албиол ги спомнав
Играта е катастрофална никој не негира ама сдијата на секој старт суди прекршок и дели жолти

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дојде време еден трапчо како Бумсонг да им зема топка на нашиве како деца...:tapp:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
немој мене некој да ми спомнал за надеж зашто ке го отерам у пм !!!!!!!!!!!!! ако не тепаме следната утакмица бензема+kaka+pelegrini=out

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
честито пораз :back:
само за пари у тим :pipi:
а на Канал 5 мамата у пичка да им ја ебам!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Нејкам да провоцирам, али бидете среќни што не загубивте повише :wink:
Али сепак на Бернабе ќе се решава

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Дојде време еден трапчо како Бумсонг да им зема топка на нашиве како деца...:tapp:
То ке го кажував и јас.:kesa:
Катастрофална игра од сите ке го издвојам само Диара како најборбен во средината.Се надевам дека другиот натпревар ке постигнеме барем гол.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ебате клошарите од Лион да губат што неможе еден ленс, ле ман и незнам уште кој да тепаат

Неќам да барам оправдување зошто и нема ама мислам дека голем удел во играта имаше ладното време на кое не беа навикнати можеше да се забележи дека тешко дишеа ама и тое не е некое оправдуваше

F

FilipMacedon

Гостин
Кака извиси,дефинитивно не ги оправда астрономските суми дадени за него.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
izgleda pelegrini mnogu saka da experimentira :mad: :mad::mad:: e toa koa gi nema vdv i guti a higuain ne e u forma a granero od sea nikako u 1 tim

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ете крај!!! Го исцицаа на велико:mad: Сепак тоа што го мрчев неколку страни наназад така и бидна...женска интуиција јбг.:tapp: Што и да кажам сеа ќе биде мрчење на празно и ќе биде кажано во афект, ама нема да издвојам ни еден за да добие некој пофален збор, се на се ТИЊА, КАТАСТРОФА! Не играа како мали деца, многу топки изгубени и многу шутеви без врска. Ај нека помине малку време да ми се олади главава па ќе видам што како, само знам дека деновиве едно нешто добро не ми се деси:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom