BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
абе гледам нешто Силва си го стаил и викам шо му е она овој :pos2:Не сум тачен еј, дур да се испраам 20 поста ми испишавте, утнав сликата:kesa:
абе гледам нешто Силва си го стаил и викам шо му е она овој :pos2:Не сум тачен еј, дур да се испраам 20 поста ми испишавте, утнав сликата:kesa:
3 може зашо клети се овие може да им дадат 2-3 пошо слаба им е одбраната на атлетико оваа сезона, така да и со 3 гола ми се сумливи... :helou:Вечер Агуеро да им бутне 2-3 гола нема да е лошо шо викате а?
ооооо Масаааа yeah.... со омилениот возач од Ф1 се сликале:back:
им посакувам се најдобро на Фарсел.. ова Барселона во вечерашниот меч и ако може Агуеро да им бапне едно 3 гола,тоа кепецот Меси да го повредат и ако ништо друго утакмицата да заврши 3-0 за атлетико МАДРИД:tv:
ХАЛА МАДРИД
Мило ми е што има вака реални членови кога станува збор за Барселона. :smir:Не се надевајте многу, вечерва 2-3 конечен резултат Одбраната им е боранија на Атлетико, а знаеме каков напад има Барса...така да не очекувам нешто да напрае Атлетико вечерва.
Спортски е да се надеваш:helou:Не се надевајте многу, вечерва 2-3 конечен резултат Одбраната им е боранија на Атлетико, а знаеме каков напад има Барса...така да не очекувам нешто да напрае Атлетико вечерва.
Кај сте бе вие?Шо има ново?
Маса му вика: Го сакаш дуксов, дан смрзнеш?Кај сте бе вие?Шо има ново?
Се наместил ко да ги знае со години.
А и многу шмекерска поза вади.Ко да се пушта на девојчиња а нив им е срасм во случајов Маса ко да бега од Роналдо.