Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Испуштивме неколку стопостотони шанси. Требаше бар пет нула :)

Добро е. супер. ПРВИ на табела :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дечки денес добро изигравме нема што. Одбраната ни беше супер, а и јако играше Гаго не грешеше скоро ич. Кака само играше тапа како секогаш, ама ај подобро да ќутам него да почнеме да се караме. Иначе од тимската игра сум задоволен, неколку добри шанси пропуштивме и Роналдо ми играше малце слабо ама ОК битно победивме. Незнам што би правеле без Хигуаин??? пак даде извонреден гол:vozbud: само едно да ви кажам со оваа игра Ла Коруња не ги тепаме...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Честитки за целиот тим, а посебно за Гарај и Албиол. Тие се виновниците што Касиљас остана без работа целиот меч. Гаго беше феноменален, Чаби, сакате зборете лошо за него, сакате не, за мене одигра еден супер меч, можеби немаше многу додавања, но на средината од теренот царуваше, одзема многу топки од противниците, и скрати многу сериозни акции. Тоа е мое мислење. Лоша реализација денеска, требаше уште минимум 2 гола да постигнеме, но што е тука е, ни остана уште да навиваме за Тенерифе, и да продолжиме со ваквите одлични игри.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
Добар натпревар... добар!
Одлична одбраната, од која најмогу се стравуваше, безгрешни сите четворица, Марсело супер одигра.
Гаго и Гранеро пријатно ме изненадија. Првиот одигра феноменален натпревар. Гранеро во прво изгубено делуваше, после се вклопи и беше добар. Чаби пак потпросечно, имаше неколку добри додавања но.... Сепак да се надеваме дека не е посериозно повреден.
Роналдо колку сакаше да даде гол, последниот шут беше 120+ km/h :pos::pos:

А и ме налути тоа што МП го стави Гути, требаше Раул да го стави, решен беше натпреварот. Не е фер таквиот однос кон легендата.:nenene:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Честито нека ни е победава : )

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
ќе бев презадоволен и со нула нула(шала)..само поради обраната .....денеска беше на највисоко ниво...сите четворица..и чаби и гаго ..пријатно сум изненаден...

инаку штета за повредите...и ван дер варт и чаби се повредија..да е надеваме дека не е ништо посериозно

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Добар натпревар... добар!
Одлична одбраната, од која најмогу се стравуваше, безгрешни сите четворица, Марсело супер одигра.
Гаго и Гранеро пријатно ме изненадија. Првиот одигра феноменален натпревар. Гранеро во прво изгубено делуваше, после се вклопи и беше добар. Чаби пак потпросечно, имаше неколку добри додавања но.... Сепак да се надеваме дека не е посериозно повреден.
Роналдо колку сакаше да даде гол, последниот шут беше 120+ km/h :pos::pos:

А и ме налути тоа што МП го стави Гути, требаше Раул да го стави, решен беше натпреварот. Не е фер таквиот однос кон легендата.:nenene:
добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...
крадеше топки, креираше акции, тоа му е позиција тоа го прави цел живот ... не ми јасно голви ли барате да даве или стварно...
денеска посебно изигра феноменално или сакате да ви игра роналдо и игуаин за да сте среќни :toe:
само лоша завршница имавме денеска, а мајорка центар не помина највеќе поради Гаго и алонсо :smir:
многу добра игра само така, и подобра завршница :smir:

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Честито нека ни е победава, се вративме таму кај што треба да бидеме:smir:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Тепаме утре 100%. Има да одиграат максимално борбено после оние 0-0 со Осасуна.:realsal:
Што ви кажав:pos2:

Добар натпревар во секој поглед. Го контролиравме натпреварот максимално. Сите одиграа фантастично.
Пипита :zver:
:realsal:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Одличен натпревар. Све беше на ниво, тие што плукате по Алонсо сте грешка. Одличен натпревар изигра. Игуаин ме остави без зборови, одличен гол, и асистенција на тацна, само да ја допре топката Гранеро. Одбраната доста солидно, Марсело добар беше, среќа, бидејќи неможеа ни да минат пола за да нападнат. Изглеа дека ке останеме втори, Барселона води 0-2. Дај боже да ме демантираат Тенерифе.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата...Не го гледав натпреварот али по пишувањето одлично изиграле дечките..следна недела играме со Атл. Билбао на гостински терен ке биде тешко али мислам дека ке ги столчиме. :real:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе секогаш викаат со Билбао тешко демек биле од Баскиа и имало некакви тензии но секогаш сме ги победувале.Дај боже со цел состав до другата недела па ќе ги растуриме.:helou:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...
крадеше топки, креираше акции, тоа му е позиција тоа го прави цел живот ... не ми јасно голви ли барате да даве или стварно...
денеска посебно изигра феноменално или сакате да ви игра роналдо и игуаин за да сте среќни :toe:
само лоша завршница имавме денеска, а мајорка центар не помина највеќе поради Гаго и алонсо :smir:
многу добра игра само така, и подобра завршница :smir:
Нормално дека никој не очекува да дава голови, но да е малку посигурен и побрз. Не дека е слаб, но ако сакаме да играме потечен и побрз фудбал мора да се прилагоди. Очигледно е дека Чаби е преспор во однос на другите од тимот. Точно, можеби јас и премногу очекував од него. Во Ливерпул беше лидер, но овде тоа не би можел да биде, не затоа што е слаб играч, него играта на другите не му одговара.:toe:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
zosto nonstop upotrebuvate pobedivme,izigravme.......
malku glupo mi i izgleda toa iako sum fan na real madrid od kako znam za sebe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom