добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...Добар натпревар... добар!
Одлична одбраната, од која најмогу се стравуваше, безгрешни сите четворица, Марсело супер одигра.
Гаго и Гранеро пријатно ме изненадија. Првиот одигра феноменален натпревар. Гранеро во прво изгубено делуваше, после се вклопи и беше добар. Чаби пак потпросечно, имаше неколку добри додавања но.... Сепак да се надеваме дека не е посериозно повреден.
Роналдо колку сакаше да даде гол, последниот шут беше 120+ km/h
А и ме налути тоа што МП го стави Гути, требаше Раул да го стави, решен беше натпреварот. Не е фер таквиот однос кон легендата.:nenene:
Што ви кажав:pos2:Тепаме утре 100%. Има да одиграат максимално борбено после оние 0-0 со Осасуна.:realsal:
Нормално дека никој не очекува да дава голови, но да е малку посигурен и побрз. Не дека е слаб, но ако сакаме да играме потечен и побрз фудбал мора да се прилагоди. Очигледно е дека Чаби е преспор во однос на другите од тимот. Точно, можеби јас и премногу очекував од него. Во Ливерпул беше лидер, но овде тоа не би можел да биде, не затоа што е слаб играч, него играта на другите не му одговара.добро бе дечки мене стваро не ми јасно шо сакате алонсо да направи да ве задоволи :uvo:...
крадеше топки, креираше акции, тоа му е позиција тоа го прави цел живот ... не ми јасно голви ли барате да даве или стварно...
денеска посебно изигра феноменално или сакате да ви игра роналдо и игуаин за да сте среќни
само лоша завршница имавме денеска, а мајорка центар не помина највеќе поради Гаго и алонсо :smir:
многу добра игра само така, и подобра завршница :smir: